YoremBal Lamia sizinle aynı günlerimiz bişey sormak istiyorum doktorunuz henüz doğum şeklinizin nasıl olacağı konusunda bilgi verdi mi acaba size
Lamia YoremBal benim doğum şeklim belli 2.cocugum ilki sezeryan buda Allahin izniyle insallah oyle olacak
Merrcimek SenHepMercimekOlarakKalacaksin Ya benim sağ tarafımda bi toplanma oluyordu. Oradan itip duruyordu beni ben de hep kafası zannettmiştim. Dün dr a gittik meğer poposuymuş kafası aşağıdaymış. Kolum bile değse ittiriyo totosuyla 😂
Merrcimek SenHepMercimekOlarakKalacaksin 😂 Valla ya şimdi senin o totonu yerim diye seviyorum orayı 😂
Merrcimek RRR Ay valla olabilir ben 2 hafta kafası diye sevdim. Dün dr a sordum burda neresi var dedim popo dedi. Şimdi sıkıştırıp duruyorum. Dişlerimi sıkıyorum doğunca nasıl severim bilemem valla 😂
Merrcimek RRR 😂😂😂😂 hahahha valla bize bu kadar sıkıntı yaşattıktan sonra o kadarcık mıncıklanmaya katlanacaklar
Sevcan27 Kenanizm18 bizde de tahta kaşığı ısıtırlar tahta kaşıkla göğsüne hafif hafif dokundurup çekerler çok faydasını gören var