Selcans KadersizMelek sonunu dusunerek yapin canim rahat nefes almasi en onemlisi 😇 seni cok iyi anlıyorum 16 günlükken lavman yapmaya çalıştılar o agladi ben ağladım 😔 hepsi cok saglikli olsun insaallah tek duamiz 💙
Selcans Betul-85 ben kullaniyorum nemlendirici herhangi bir yağ ile değil ama yeterli olmuyor, burun delikleri minicik sürekli kalorifer açık illa ki tikaniyor ne yazik ki 😔
KadersizMelek miyopmom bir arkadaş yanlış yapılırsa beyne veya orta kulağa zarar veriyor yazmış, bak insan korkuyor
Kediannesi123 KadersizMelek tazyikli şekilde yapmadan asla açılmıyordu. Bende kızamadığım için yapamadım eşim yaptı her defasında
KadersizMelek Betul-85 yok canım doktor da öyle bir şey demedi yemin ederim çok kötü bir durum,tıkansa da tıkanmasa da her yeni doğana yapılması gerekiyormuş bu temizleme işi
Selcans Betul-85 Eşimin aile evinden geldi gold master model yazmiyor canim. Nem derecesini dengeledigi icin işimi goruyor simdilik.
Kediannesi123 KadersizMelek haftaya 6 aylık olacak 4,5 aylıkken bıraktık yapmayı kıyamadıpımız için ama hala takılı oluyor aspiratör ile öekiyoruz önlerde olunca
KadersizMelek Aysegul9371 bugün hastanede yaptırdım evde de ozotinik sıkıp yapmaya çalışıyorum ama cc az sıkıyorum
Aysegul9371 Mine-Nur midesini mi eksitir😀 kaç sene pediatri hemşireliği yaptım doktorlar izotonikle yaptırırdi burun yikamasini bsey olmaz mideye gitmiyor
KadersizMelek Aysegul9371 hastanede baya sıktılar ama evet ben 1cc sıkıyorum,vakumluyorum da sonradan
Aysegul9371 KadersizMelek alışana kadar öyle yap bebiş büyüdükçe artirirsin ya da açılma olmazsa yne artirirsin siviyi