Teachermomyy Merhabalar kizlar. Şubatta ataniyorum insallah ve o hafta tam 24. Haftam dolmus oluyor. Nasil olacak hemen idari izne cikabiliyor muyum, bir de bu 3 aylik egitim olayi cikti😥😥 Bilgisi olan anneler varsa yazabilirse sevinirim.
Gebe111 Teachermomyy idare ile alakalı diye biliyorum görüşmeniz gerekir atandığınız yerle o üç aylık eğitimi almalısınız ama onda idari izin etki etmiyor eğitim çünkü tabi belli olmaz başlayınca anlaşılır her şey
Zadekuzu Teachermomyy hemen izne de cikabilirsiniz 32 ya da 37 ye kadar calisabilirsiniz de. Eğer bu surede 3 aylik eğitim aksar bitiremez ya da eğitim baslamazsa goreve tekrar başladığınız zaman eğitimleri alabilirsiniz. Bende goreve basladigimda son haftamdaydim hemen izne çıktım ve basladigim zaman egitimleri aldım.
Gebe111 Teachermomyy iyi olur inşallah ya sıkmayın canınızı eğitim işi hemen bu atamaya ne yetiştirirler nasıl olur bilmiyorum biz haftasonu almıştık
Teachermomyy Aysee_35 31 ocakta atama sonuclari aciklaniyor, 7 şubatta 2. Donem basliyor. Takvimi tabiki biliyorum hanimefendi
Aysee_35 Teachermomyy pardon ya kusura bakma ben karıştırdım sanırım.. Ben Eylül atamasıyım 2 ay çalışıp izne ayrıldım hemen 24 de.. Bütün izinlerini kullan derim
Teachermomyy Aysee_35 3 ay egitim olayini tam olarak bi cozebilirsek belli olcak her sey. Hicbir sey belli degil hala
Aysee_35 Teachermomyy eğitimi sen sonra alırsın. Bizde de öyle şuan mesela benim adaylık uzadı. İlk dönem notumu aldım ama ikinci dönem gitmicem okula bu yüzden seneye alıcam. Seninde oyle olur. Bir sonraki eğitimde alırsın. Onu takma. Sen izinlerini kullan
Ogretmen_1 Öncelikle hayırlı olsun🌸 göreve başlamak için imzanını atarsınız sonra izne ayrılırsınız. İdari izinliyken eğitimden sorumlu tutmazlar bir sonraki yıl alırsınız eğitimi. Ancak şu anda her il 24.haftada izin vermiyor. Ben bayburttayım ama izin alamıyorjm 24 te . Öncesinde il mem i arayıp bilgi alın izin konusunda sonrasına hayal kırıklığı olmasın sizin için
Efraimmm Ogretmen_1 doğru soyluyorsun ben şuan izne çıktım ama ben 26 haftaliktir izne çıktığım zmn şimdi ise yirmi sekiz bitmek üzere
Zadekuzu Teachermomyy bazi yerlerin ihtiyactan dolayı calistirmak istediginj duymustum. Her seye hazirlikli olun çünkü 24.haftada ayrilma sartlarinda gerekli görüldüğünde çalışır ibaresi var.