Melekk12 Bebiscann lan nasil unutulur hamileler böyle bir platformda hahahahah Allah seni kahretmeye 🤣🤣🤣
Bebiscann UmutsuzPolyanna kiskanmis olabilirler yada canları çekmiş başkasının ki de çekmesin diye silmişler☹️
UmutsuzPolyanna Bebiscann birinde 30 40 kişi arası insan bebek görmeye gelmişlerdi birinde de yine aynı kişiler evlendiğimiz sene evimize tebrik için gelmişlerdi aslında bundan daha büyük güzel bi softam vardı onun fotosunu bulamadım o daha yeni modaydı yiyecekler kfkfjf😅🤣
Bebiscann Durubebegim kız biri bildirmiş mi artık silindi gece☹️ moderatörlere sordum yüklediğim programdan olabilir dedi, kaçtır siliniyor attığım fotolar, kahve fotoları duruyor ya benim resmim ya yemek resimlerim siliniyor
Mihribancglr Ece003 Kadir ezildi ye bak hergün çay saati menüsü yapıyorlar fikir olur kendi kafana göre seçersin 🥰
Sumiire Bebiscann kalkamda mercimek köftesi yapam fikir olsun okuyum diye girdim canım istedi iş cıktı başıma😂😂
Nazendehanim Ece003 şalgamlı bulgur salatası Tavuklu yoğurtlu salata Kıymalı yoğurtlu milföy Trilece kalanları klasik menüden ekle 😅
UmutsuzPolyanna Nazendehanim 30 40 kişi aradı bi topluluk için yapıldı birinde evlendiğimiz zaman tebrik etmeye birinde bebek görmeye gelmişlerdi doğumdan sonra covid hikayesi belkim azalırsa yine gelirler iyi oluyor hediyeler paralar baya karlı çıkıyorum djdjdj 😅🤣
Armess_loya Ece003 ü Üç renkli börek Zeytinli açma Elmalı kurabiye Borcamda kumpir Ganajlı cheas kek( pasta) geçen haftaki misafirlerime yaptım bayağı beyenildi canım 🤗🌸