_ipekkkkk Bebek hareketleri normalde bu haftalarda az hissedilir Daha doğrusu buzamana kadar az hissettim 36 haftalık oluyoruz bu gece ama kıpır kıpır ittiriyor çatıda hareketleri kemiğe çarpıyor nişanımda gelmişti halada az az pembemsi akıntı geliyor açıklık yok Hareketleri doğum belirtisimi acaba?
Bebiscann _ipekkkkk valla canım bebekler genellikle doğuma yakın durulur ama benimkide doğuma yakın çok hareketliydi
N1i2s3a4- _ipekkkkk aynı postu açmayı düşünüyordum karşıma çıktı. Benim de nişanım 3-4 saat önce geldi. Ama bebek hareketleri inanılmaz arttı. Normal bir durum mu bilemedim
narmin96 _ipekkkkk Benim de bebiş son haftalarda çok tembeldi, büyüdükçe yeri daraldı, haraketleri ondan az diye düşündüm, eski haraketlerine göre, şimdi 38+4üz. Bu haftaya geçiş yaptığımızdan beri haraketleri arttı sanki☺️
_ipekkkkk Bebiscann doktorda nişan geldikten sonra 1 2.3 hafta sonra da gelebilir dedi ağrım sızım yok sadece bugün bacak kenarı kemiklerim acıyor çatı galiba 🤷♀️🙄
_ipekkkkk N1i2s3a4- Bende bilmiyorum ki canım 🤦🤷♀️🙂 İnternetten baktım Yine de çok fazla ya da çok az hareketlerde zaman kaybetmeden doktorunuza bilgi vermeniz önemlidir. Diyordu 🤷♀️🙄
ZZeynepP1903 _ipekkkkk bu hafta biraz hareketleri durgunlasmıstı ama iki gündür özellikle bugün baya hateketliydi. Aman hareketli olsunlar da cok şükür diyelim 😘
_ipekkkkk ZZeynepP1903 İnternetten okudum az önce Yine de çok fazla ya da çok az hareketlerde zaman kaybetmeden doktorunuza bilgi vermeniz önemlidir. Diyordu Doğuma yakiny bebek hareketleri yazdım