Naneliayran Aramızda Doğum yapmış veya doğumuna az kalmış olan anneler,ihtiyaç listeniz mevcut mudur? Ona göre ne alalım ne almayalım. Mesela zıbınları 0-3 ay mı yoksa 3-6 mı almalıyım ?
Basakcim Naneliayran bebekler hızlı büyüyor evet ama ilk 1 ay en azından 0-3 aylar çok büyük oluyor. Yenidoğan kıyafeti çok olmasada alın bence
Aysee_35 Naneliayran ben 2 takım yenidoğan aldım hastanelik için. Diğer kalan ne varsa hep 1 3 aldım. Kayınvalidem çok alma zamanla alırız dedi haklı da bence. O kadar para vericem sonra ya olmazsa direk çöp
Belinay02 Naneliayran Alsanız bile çok almayın yani gerçekten çabuk büyüyorlar hep kalıyor büyüdükçe almak daha mantıklı🌸
Beyzinur Naneliayran 6 gun once dogum yaptim sezeryan ile ihtiyac duydugum seyler Tabiki durumun nyse ona gore al abartmamak sartiyla En cok ihtiyac duydugum 7 8 yeni dogan takimi kıs gunu kurumasi zor oluyor cok kusuyor Goguss pedi mutlaka al sutun taşiyor akiyor pecete fln yara yapiyor Sut pombasida cok lazim oluyor Ben karnimdan dikisli oldgm icn canped aldim cok rahat ettm hasta bezi cok rahatlik Onu dugmeli gecelik surekli emzirmek icin Agız mendili