Glsh14 Bizde 32+4 olduk sabah 10.30 da göreceğiz minnosu❤ Planlı şekilde ilerlemiştik öyle yol aldık çok teşekkür ederiz ❤ amin hepimize tüm aldıklarimizi inşallah 🙏🐣 bizde almaya başlamadan hepsi gelince en sona eksik olursa alırız dedik öyle yaptık, evet öyle oluyor çok güzel şeyler var oda olsun buda olsun😊 sizde ürünleri liste yapıp eksikleri öyle daha rahat görebilirsiniz en azından bir ürünü yeniden almamış oluyoruz , güzel günlerde kullansın odasıni minik sevginizle büyüsün ❤ bizde henüz oda düşünmediğimiz için yanıma ahşap besk hayalimdi oyle aldik giyinme odasına da dolap kurduk aynı ürün tonlarinda, bende hayallerimin hepsini bu süreçte yaptım el emeklerimiz baya oldu❤ 2.5 yıllık evliyiz 2.yilimizda bebek düşünüyorduk o zamanda konuşurken oda düşünmüyorduk yine düşünmüyoruz, bebek düşündüğümüz aynı ayda hamile kaldım sonra yavaş yavaş ilerledik , beşiği de 4 5 yıl kullanımlı aldık 3 4 yaşından sonra odasını düşünüyoruz henüz yanımızda yatar diye düşündük ileri doğru da oturma odamızdan birini odası yaparız dedik büyürken hayaller de devam ed3r sonra odasına uygulariz,odasına da takım bakarken yine ahşap tonları düşünüyorum evde o tonlarda dekoru, dolap sonrasında normal kullanımda kalır ileride odasını yapınca takım halinde dolap alırız minige bizde , dolaplar kurtarıcı oluyor 😊 her şey gönlünüzce olsun inşallah sağlıkla güzel günlerde kullanın hepsini ❤❤❤