Zey1- Merhaba , 20.hafta gebeyim . Sizden ricam İstanbul Avrupa yakasında guzel bir doktor önerisi ve hastanesi ? Fiyatı uygun olsa çok iyi olur 150-200 arası .
Deletedmom623737 Zey1- Gop başları hastanesi Kenan, bey Selime hanım ikisi de cok iyi Muane ucreti 240 tl
Aysem- Zey1- Esenler medipole gidiyorum op.dr 145 tl muane ücreti var ama yılbaşından sonra zam yaptırlar mı bilmiyorum.
Mervecntr Zey1- canım ben Gaziosmanpaşa belde tıp Hastanesi’ne gidiyorum çok memnunum çok ilgili doktorum baysn doktor ve 200 TL ayda 2 defa veriyoruz bence kaçırma derim bı göz at
Melek1111 Aysem- 195 TL oldu doktor olarak Tuğba Kınık ,Fatma Bilge han ,selma onuk operatör doktor bunlar var .Emine hanım ve Burcu hanımın ücreti 245 TL
Sedolika elaweannesi 500 tl fark gelmiş eski fiyatlara ortalama öyle söylediler ama net bir fiyat öğrenmedim bende vallahi
Nurr1 elaweannesi daha yeni öğrendim fiyatlaro baya artmış sgklı normal doğum 4000 yanlış hatırlamıyorsam ama sezeryan 6 bin olmuş malesef
Aysem- Zey1- Fatma Bilgehan takipliyim başından beri 23.haftalığız çok memnunum kendisinden ilgisinden. 190 tl muane ücreti verdim op.doktor kendisi.