Deletedmom_7 ben hiç beklemediğim anda ve sadece 1 kez denemişken hamile kaldım sonrasında ileri haftada yine hiç beklemediğim anda düşük yaptım. Sonrasında toparlanmam uzun sürdü doktor doktor gezdim. Arada şehir değiştirdik eşimin ailesiyle bir süre yaşadık düzenli deneyemedik yani sonra evimize geçtik ilk ay hemen olcak zannettim çünkü ilki hemen olmuştu ya, neyse olmadı ara dönem kanamam vs oldu çok korktum, sonrasında diğer ay artık bağıra bağıra ağlıyordum dayanamıyorum diye çünkü ilk oğlumu kaybettiğim için onun acısını ancak böyle hafifleteceğimi düşünüyordum. Ufaktan da kafayı yeme noktasına gelmiştim ilki tek seferde oldu şimdi neden olmuyor kürtaj sonrası yapışıklık mı oldu vs vs diye. Etraftan ne yaşadığımı bilmeyenlerden belki de bilip umursamayanlardan hamilelik haberi geliyordu. En son yine bağıra bağıra ağladığım günün ertesi günü eşime bu ay da olmadığını biliyorum ama en azından test alalım negatifi göreyim de detaylı temizlik yapayım dedim sonrasında silik çizgi de olsa pozitfi gördük çok şükür, şimdi 42 günlük oğlum kucağımda gaz sancılarıyla uğraşıyoruz. Uzun oldu kusura bakmayın yalnız değilsiniz demek için detaylı anlattım. İsterseniz o dönem uyguladığım şeyleri anlatayım size belki aklınıza yatan denemek istediğiniz bir şey olur.