Zeloss Demir eksikliğim falan vardı doktor decavit verdi bi yan etkisi falan var mı kullanıp etki gören oldu mu
Hilal-95 Zeloss onu hamılelık boyunca kullanıyosun canm bazen mide bulantısı yapıyor kımısınde ama dışkın siyah olucak onu kullanınca korkma tuvalte gidince🤣
elaweannesi Zeloss yan etki görmedim aşırı bişey Yani ilk 3 ay sadece folidoce kullandım 4. Aydan beri sadece decavit doğuma kadar gelişimimizde iyi Yani öneririm doktor werdiysr kullan zaten
Hasanbbek Zeloss decavit doğuma kadar kullanacaksın dedi Dr ferro sanol gnyo ile birlikte decavit bildiğim kadarıyla süt kanalları ile ilgili bir vitamin öyle aklımda kalmış hiç yan etkisini görmedim hala devam doğuma kadar
SerraveAnnesii 12.haftadan sonra başlamıştım doğuma kadar devam edicem. Şu an 30+1 hafta hiç bir yan etkisi olmadı
Gulak Zeloss iste bende bunu hic doktorla gorusmedim dogru durust bi doktor bulamadim diyim burdan kullanan var mi acaba doktor tafsiyesiyle
Hhilall37 Zeloss 12 den 32. Haftaya kadar kullandım herhangi bir yan etkisi olmadı bebeğimin gelişimi de gayet iyi. 32. Haftada doktorum omega 3 ve magnezyum verdiği için decavit kullanmana gerek yok dedi demeseydi devam ederdim hala ☺️