tazeannecik1 Biraz saçma gelebilir ama benim yeni yıkanmış banyo kokusu oldu 🤭😂😂 Ya her gün banyo yıkıyorum bağımlılık yaptı,o kullandığım temizlik ürünlerinin kokusunun karışımını sürekli koklamak istiyorum eşim kafayı yememden şüpheleniyor 🧼🚿🚿🧽🧴 😂😂😂
Hosgeldinbebek tazeannecik1 portakal, mandalina, limon 😁 koklayarak ve dans ederek yiyorum mutluluktam Allahım ne güzel yaratmış bi de dilimlemişsin diyerek😁😁
Imasleeper tazeannecik1 Bende aksine temizlik kokusundan tiksiniyorum. Parfüm, deterjan, yumuşatıcı, yüzey temizleyici heeer şey. Bi çamaşır suyu ( o da domestos başkası da kötü kokuyo) kokusunu seviyorum. Bide mandalina kokusunu 😌
Esra3890 tazeannecik1 tam tersi koku almak istemiyorum hiç bişey den güzelde koksa içim almıyor başlarda çok bulantım olunca soğudum herşeyden evde kokan parfüm deodorant saç spreyi ne varsa esimede kullandirmiyorum
Yarenunl tazeannecik1 hahaha ay bi ben böyleyim sanıyordum 39haftalığım her gün banyo tuvalet yıkıyorum o temizlik kokusu beni benden alıyorr😅
tazeannecik1 Esra3890 Ay parfüm falan bende hiç kullanamıyorum maalesef ama böyle foşur foşur banyoyu yıkayıp kurulayıp sonra paspasları serip böyle oraya giriyorum ya resmen içime mutluluk doluyor yaaa 😂😂
Seymaben tazeannecik1 ben burnumu sokup atmak istiyorum hic bi kokuya tahamulum kalmadi😅😅 guzel kötü vs falan ayirt etmeden hic birini koklamak istemiyorum😅😅
Tazeanne0134 tazeannecik1 valla yumuşatıcı çamaşır suyu deterjanlar yer sil malzemeleri daha ne olsun 😂😂 ama çok zararlı 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
tazeannecik1 Tazeanne0134 Ay bende böyleyim işte ama zararlı maalesef evet maskeyle falan yapıyorum yaparken napayım,o sonraki kalan güzel koku beni benden alıyor 😂😂
Tazeanne0134 tazeannecik1 ahh ahh ilk hamileliğim de daha beterdim şimdi daha rahatım ama ona rağmen eşim kızıyor 😂😂
Aag06 yigitegenin_annesi1 hahhhahahhaahaha benimde oyle kokusunu kavanozlamak istiyorum ise gidince koklamak icin kiyafetlerinde kalan koku tatmin etmiyor atletini falan giyiyorum o cikartinca hatta allahim ben nasil asigim bu adama 😭