asliozkan Progestan 200 mg kullanan var mı ? Var ise doktorunuz nasıl kullanmanızı önerdi ? Sadece çok az lekelenme yaşayıp ilacı kullanan varsa doktorunuz ne söyledi bu durum için
portakalcicegii asliozkan lekelenmem az degil çok fazlaydı. Sabah akşam ağızdan almamı söylemişti. İçtikten sonra sarhoş gibi oluyordum. Kafamı kaldıramıyordum. Eğer sağlıklı bir bebekse tutunmasını sağlıyor
Minikanne123 asliozkan ben de sabah akşam vajinal olarak kullanıyorum ama lekelenmem buna rağmen devam ediyor, inşallah sizin etmez
bilgegk asliozkan Lekelenme değilde kanamam vardı halâda devam ediyor vajinadan almamı söyledi ağızdan alındığında etkisi yarıya düşüyormuş öyle soylemisti doktorum
Hazal-karabulut1 asliozkan ilk hamileliğimde kullandım çok manyak kafa yapıyor uyusturuyor resmen insanı o yüzden uyumadan hemen önce alın ben öyle yapıyordum ilacın yan etkisi ben uykudayken oluyordu ve bir şey hissetmiyordum. Tabii içmenizi söylediyse doktor kimileri eahimden içeri de atıyor fitil şeklinde
Minikanne123 bilgegk benim de öyle her lekelenme geldiğin de doktora gidiyomusunuz peki yoksa doktor normal mi dedi
Efemom2 asliozkan vajinal olarak kullanıyorum bende ağızdan aşırı baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor
Asel2520 asliozkan lekelenmem yok ikiz hamilelik hem hap kullanıyorum 200 mg hem progestan iğne vuruluyorum vede doğuma kadar kullanacağım
Cemre61 Benim düşük tehlikem vardi o zaman kullanmaya başladım malesef 3gün sonra düşük yaptim hiç bir etkisini göremedim o yüzden ilacın adını bile duyunca kötü oluyorum bebeğimi benden aldı çünkü 🥲
asliozkan Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Bende önlem amaçlı kullanacağım şimdilik doktorum kullanmamı önerdi umarım. Benimde ilk gebeliğim olduğu ve bu konularda çok bir bilgim olmadığı için danışmak istedim sizlere
asliozkan Bsraoztop ben daha bugün konuştum doktorumla ağızdan kullanmamı önermiş eczaneden aldım biraz önce işte kullanıcam bakalım
gamzecee asliozkan tüp bebekliyim 3 aydır kullanıyorum başta sabah akşam 2 vajinadan fitil olarak kullanıyordum şimdi sabah akşam 1
bilgegk Minikanne123 Benim kanamam kahverengine döndüğü için sadece randevu gunlerimde gidiyorum aslinda ama surekli doktorumla iletisim halindeyim… kahverengi oldugunda eski kanın geldigini soyledi kanama kirmizi renkte olursa pıhtı veya parca dusurursen agrin cok olursa gel diyor… 7. Haftamda basladi kanamam 13. Haftamdayim galiba alıstım bu kanamaya ilk zamanlardaki gbi panik olup acil gitmiyorum hastaneye canim
gulsah_12 asliozkan benimde lekelenmelerim vardı sabah akşam kullandım çok şükür geçti inşallah bi daha olmaz
Minikanne123 bilgegk ben de sürekli panik halinde acile gidiyorum, 9 haftadayım kanama alanım olduğu için şuan açık pembe leke geliyo canım tedirginim yine bi gelip bi gidiyo 🤦🏻♀️
bilgegk Minikanne123 Kuzum kanamam şöyle ilerliyo sabah ilk lavaboya ciktigimda koyu kahverengi adet kanamasi gbi bir anda bosaliyo ondan sonra rengi dahada açılarak sadece peceteye sildiğimde geliyor sabah aksam 2 kez progestan vajinadan aliyorum ekstra proluton igne yaptiriyorum haftada bir kez cok asiri kanamalarimda oldu ama rabbim benden almadı simdide alıştım bu kanamalara panik stres yapmadan bol bol dinleniyorum ve doktorum 3 litre su icmemi onerdi