Haticeliz Kızlar fl geriden gelen bebekler daha sonra boyları nasıl oluyor yani yaşayan bilen var mı 3 hafta gerilik fl geriliği
Lk34_ Haticeliz canim o bebek ileri gittikçe geçiyor bize de öyle demişti doktor meğer bebeğin günüyle aynıymış bacak boyu ben son adetimi bilmiyormusum baska doktora gittim ultrason yaşıyla ölçüleri tam geldi
Happybsrn Haticeliz benim de 4 gün geride boyu minyon diyor doktor acaba sona doğru değisir mi yakalar mı haftasını 😏
Narina123 Haticeliz bende geçen hafta öğrendim 37 hafta da karın kafa önde gidiyor bacak geride doktor genetik olabilir dedi yada anne karnında düzgün ölçüm yapamayabiliyoruz bu ölçümlerin hepsinde bir sapma olabiliyor dedi .
Nuryalinn Haticeliz canım uzar inşallah bolca kalsiyüm tüket günde bir litreye yakın süt iç bol yogurt 2.3 tane yumurta mercimek kaşar peyniri muz bunlardan günde fazlaca ye bebiş inşallah haftasını yakalamaya başlar allahın izniyle🙏🏻
Haticeliz Lk34_ Lk34_ canımm kafası önde karın bacak geride haftalar hiç uymuyor birbirlerine yani öyle bi durum değil geç döllenme gibi yani onu hesapladık
Haticeliz ecemnas88 benim 16. Haftada başladı malesef normalde 22 olmam gerek 19 um bebeğin kafası 22 de çok karışık benim
Fatma_clk54 ecemnas88 benimde aynı durum şuan doğum yapmişsinizdir bebeğiniz sağlıklı mı doğdu lütfen bilgi verirmisniz
ecemnas88 Haticeliz sizde öyle sağlıkla doğacaklar inşallah moral olarak insan çöküyor ister istemez insan korkuyor kendimden biliyorum sürekli araştırıyorum ama elden birşey gelmiyor