blueberyy00 aynen öyle dun butun hastaneleri aradım bazıları bılgı verdı bazıları vermedı ama en düşük fiyat 2800 cıvarıydı , dha uçuk fıytalrda vardı o yuzden unıversıte hastanesi dusunmustum bende ha mecbur kalırsam tabıkı yınede ozelde doğum yapcm butçemi sarsacak olsada bıraz Bebbegımın ve benım sgalıgım hersydn dha onemlı ılk hamılelık oldgu ıcın cok korkuyrm da normal doğum bır ya sna ıstyrm ama bır yandan hiç cesaretim yok. O yuzden sezeryan dusunuyrm bır yandan. Şuan kontrollerinde duzenlı olark bakan bır doktor var ve ben ondan cok memnunum ayrıca devlet hastanesine gdyrm kontroller ıcın kcuım bır ılcede yasdgımdan dolayo ozel hastane gbı ıstedgım zmn gıdp gelebıluyrm doktora randevular da skımtı yazamıyrm. Doktorum dan cok memnunum sdce burada doğum yapma makin sebebı doktorum acık acık dedı burada imkan yok kucuk yer elimdeki. Tum aletler eskı ılk dpgumlar riskli oldugu ıcın hasttşarımı buyuksehırlere yonlendırıyrm yaptırmamaya calsyrm dedı o yuzden bulundum yerde doğum yapmıycm bıde bundna bır kac gun o ne doktorum cok cocuk udusnmuyrsan sezeryan olmanda hıcbır sakınca yok ıstersen sezeryan ol dedı normal olsun dıye ıka etmeye calsmdı benı doktorum da oyle deyınce benımde kafamda sezeryan vardı zaten bakalm artık araştırma ıcerısındeyım tecrubesızlık olunca byle oluyr sagdan soldan ne duyarsam ona gore kendımı ayarlamaya calsyrm oyle yanı cnm bıraz uzun oldu ama durum bu