Yoksaannemiyimm Merhaba kızlar hamileliğimi 2 gün önce öğrendim 😊 değerim 20 cikti. Daha adetime 1 hafta varken öğrendim, idrar testinde silik çizgi çıkınca koşarak kan verdim, bir dahaki kan testini ne zaman vermeliyim?
Mustafagunay61 Yoksaannemiyimm csnim 2 gunde 1 kan testini yenilemen lazim 2 katina cikmasi lazim degerin
Azrosum Yoksaannemiyimm 2 gün sonra degerinin 2 katına cikmis olmasi gerekiyor canim saglikli gebelik icin
Azrosum Yoksaannemiyimm Ben ilk gebelik şüphesiyle gittigimde kan testi yapmışlardı bakarlar heralde canim. Saglik ocaginda da bakarlar
Duy_gu Yoksaannemiyimm acil öyle sorun olmadık ça betaya bakmaz acil için ağrın kanama olması lazım Allah korusun inşallah sağlıkla gelsin
Shrshn001 Yoksaannemiyimm acile git aksırıp tıksırıyorum de üşüyorum ateşleniyorum de onlar gebelik var mı diye soruyo zaten, bilmiyorum emin değilim günüm de geçti de direk gebelik testi yapıyorlar ben öyle gittim hep 😂
Yoksaannemiyimm Shrshn001 hahahaha simdi bi kere betahcg yaptim onlar sistemde görmesin zaten hamilesin ne şüphesi diye 🤣
Hazal-karabulut1 Bence gitme, direk küçük olduğu icin göremeyecekler ve seni korkutacaklar vs vs diyecekler. 6-7 haftalikken git güzel güzel gör çocuğunu
Yoksaannemiyimm Hazal-karabulut1 tesekkur ederim suan mantikli geldi. Allah korusun bir sey olsa zaten kan falan gelir anlarjm degil mi
Happymami Yoksaannemiyimm 2 günde bir vermene hiç gerek yok adetini bir kaç gün geçinde kadın doğuma randevu alıp hastaneye gitmeni öneririm diğer türlü çok sitres yapıyorsun ben öğreneli 2 hafta oldu 3. haftaya randevu aldım 🌸
Sibelblby Yoksaannemiyimm valla benim de öyle olmustu ama ben 1 hafta sonra gidip tekrar vermiştim verdiğimin üsttüne bekledim yani
Dilara9406 Yoksaannemiyimm 2 gun sonra vermelisin canım bi sayiya gelene kadar 2 gune bi istiyolar Allah korusun dış gebelik vs onlari anlamak icin bende 87 ile öğrendim 2 gune bi çağırdı keseyi görünce 2 hafta sonra gel dedi
Hazal-karabulut1 Yoksaannemiyimm son adet tarihinin uzerine 3-4 hafta daha bekle git mis gibi hem kalp atışı duy hem kese gör
Tazeanne0134 Yoksaannemiyimm 2 gün sonra canım 2er gün ara ile 2 kat artış olması lazım sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Shrshn001 Yoksaannemiyimm yok yok görmüyorlar ne sistemi triyajda bakıyorlar daha ona yaptırdım ben daha önce 😂