Ceydaper Kızlar şu an 18 haftalık oldukkk varmı aynı haftalarda olan arkadaşlar nasıl gidiyo hamileliğinizzz :))
KbraOuz Ceydaper 19 haftalık olduk bizdee ♥️ Ama sürekli başım ağrıyor ve çok halsizim onun dışında bi sıkıntımız yok şükür 😊
Happygirl10 Aytekin ben de 17+3 oldum geçen haftadan beri hissediyorum hafiften her zaman olmasa da 🙂
Cismmpoyraz48 Minikus yarın kontrolum var bi danıscam normal dicek ama dha yolun yarısında bu kadar agirlasirsak ileri düşünemiorm 😀
Newmom Cismmpoyraz48 halsizliktir belki o. Çünkü ben de hep ama hep halsizim. Evde kendimi zorlayarak iş yapıyorum resmen.
Minikus Cismmpoyraz48 bende ama etrafında ki herkes normal olduğunu söylüyor doktorlarda kesin normal der 😀
Cismmpoyraz48 Newmom evet halsizlik var az biraz yurusem çok yoruluyorum bir oda temizlesem bütün odayi temizlemis gibi yoruluyorum bacaklarmda agri oluo ara ara kasık ağrısı oluyor yarın kontrolum var bi danıscam bakalm.. Siz hareketleri hissettinzmi 😊
Mesude112 Happygirl10 17+6 yım bende ama hissettiğim bebek mi anlayamıyorum ne hissediyorsunuz bana arada karnımdan bişey dışarı doğru vuruyor gibi bi batma giriyor hemen geçiyor gibi
Newmom Cismmpoyraz48 ben de çok çabuk yoruluyorum ama kafaya takmamak lazım geçiçi durum nasıl olsa varsın evlerimiz birazcık pis kalsın :) hareketlerini hissetmedim ben henüz. Arada bişi oluyor ama bebek mi başka bişi mi bilmiyorum sen hissettin mi
Mesude112 Cismmpoyraz48 bende aynı şekildeyim kızlar işim oturarak yapılan bir iş ve fark ettim ki oturdukça kaslarım vücudum tembelleşiyor devamlı hareket edin riskli harketler yapmadan inanın bel ağrılarım geçti bu sayede
TugbaDerin 17 haftadayız bizde bu zamana kadar şükür hiç sıkıntı yaşamadım ama bugünler de aşırı hassasım vücudum dayak yemiş gibi parfüm sıksam o bile Can’ımı acıtıyor sanki kilo almadım ama kendimi çok ağır hissediyorum birde bitmeyen ishal sorunum var. tabi Allah’a şükür yinede tattırdı banada bu duyguları 🙏 var mı benim gibi olan ?
Nrmn 19 haftalık olduk 17. Haftadan beri hareketlerini hissediyorum çok güzel bir duygu hareket etsin diye bekliyorum bazen şekilden şekile giriyorum 😊