Selyil
Esbahgulizar
Nur234
Ben de 5 gün önce aşırı yoğun kanamadan dolayı hastaneye gittim bu benim 2. Kanamam oldu ilkinde 5 bunda şuankinde 9 haftaligim. Mesela 5 gün süren Adet döneminin 4. Günü gibi hem fazla hem de kırmıziya dönmeye ramak klamis bir renk .
İlkinde özel bir hastaneye gittim acillerde ordan oraya sürüklenmetim hemen baksın diye saolsun öyle de oldu ama üstten yuzesysel baktı birşey yok turunma kanaması dedi progestan yazdı agizdan 1 kere al dedi gönderdi.
Haptan sonra gün gün azalarak kahverengi lekelenmelerim oldu bitti şükür
Ama 5 gün önce yine oldu ve bu sefer annemin çalıştığı hastaneninn aciline gittim iyi ki gitmişim okadar detaylı ilgilendiler ki gün boyu yatış verdiler ayakta beklemedim yatakhaneye gelip gidip muayene ettiler kan idrar serum vajinal ultrason ve ustten ultrason baktılar aslında çok korkuttular beni vajinal yaptırma diye ama doktorum aşırı ilgilenerek benim korkularımı yatistirarak ikna etti saolsun önce bebeğimi gösterdi kalp atışını hareketlerini boyunu vs anlattı gayet sağlıklı diye beni yatıştırır sonra kese ile vajina arasinda bir kanama alanı keşfettiler alanın 24 cm boyu varmış daha önce fazlasıyla kanamis ve içeride pis kan birikmiş ve vücut onu disari atıyormuş şuan yok kanamiyor ama yine de kanamayacak anlamına gelmez dedi kan gebelikte risk demektir hep yatacaksin iş güç yok ilişki yok felan dedi progestani da vajinal al günde iki kere diye değiştirdi kahveye döne döne azalır korkma gördükçe dedi ve 3 gün sonra poliklinikden randevu al acilden gönderdiler beni diye soyle dedi 3 gün sonra gittim poliklinikde aynı doktor vardı o gece nobetciymis megersem kendisine denk getirmiş baktı tekrardan kesemize kanama alanı 18.cm ye dusmus aktif kanama yok içeride ki kan da boşalmış var mıdır kanaman hala dedi kahverengi renkte az az var dedim Cok güzel dedi. İyice baktı felan vajina ile kese arasında ki kanama bizim için sorun teşkil etmez kese içi olsa sorundu ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım risk grubunda son dedi strese asla girme çok panik yapıyorsun yüzün bembeyaz felan dedi şaka yaptı. Bil bol dinlen ilacı aynı şekil kullan kan rengi kırmızıya dönüp kasık ağrısı çekersen bekleme hemen gel dedi simdi 2 lo Taramaya randevu al ozman yine buna da bakarız dedi gönderdi ama saolsunlar hem gece acilde hem de o gün çok güzel ve detaylı ilgilendiler belki taaa 5. Haftamda da kese dışında kan vardı ilgisiz doktor yüzünden anlamadık tedbir alamadık tutunma dedi gönderdi sevindik biz de. Şuan itibari ile normal sarı akintiya döndü kanamam geçti şükür 2 hafta sonra da gidicem daha güzel sonuclar alırım inşallah. Biraz uzun oldu ama asla ihmal etmeyin arkadaşlar ben o gün öldüm öldüm dirildim. Saolsun doktorlarinda payı çok büyük ama kan yabana atılacak gecistirilecek birşey değil şuan riskli gebelik sinifindayim mesela demekki çok önemsenmeli her lekeye kana gidin birine gidip bırakmayın birkaç hastaneye yine gidin