AnneyimHamileyim ikicocukannesii Doruk 🤙 Arkadaşımın oğlunun ismi Doruk maşallah çocuk öyle bi uslu sessiz ve sevimli ki ☺️
ikicocukannesii Cismmpoyraz48 Ewet eşimde o yüzden ayazı beğenmiyo herkeste var diye doruk istyor ama benim aklımda ilk o vardı bide ismi doruk olan çocuklar biraz korkusuz oluyo diyolar doğruluk payı nedir tabi bilmiyorum
ikicocukannesii Ewet eşimde o yüzden ayazı beğenmiyo herkeste var diye doruk istyor ama benim aklımda ilk o vardı bide ismi doruk olan çocuklar biraz korkusuz oluyo diyolar doğruluk payı nedir tabi bilmiyorum
Cismmpoyraz48 ikicocukannesii doruk blmiorm ama asil duruyor .. ayazi iyi bliorm ablamin oğlumun adı ayaz fena esiyor isminin hakkını veriyor 😁
Derin_34 Anlamı önemli öncelikle ayaz anlamsız bir isim yani isim güzel ama anlamı kuru soğuk demek çocuğa sirayet edicek bi anlam olmalı bence tabi sizin kararınız. İsim olarakta ayaz mı doruk mu derseniz doruk derim. Ayazlar çok yaramaz oluyolar😅😅
Cismmpoyraz48 ikicocukannesii hayır o kadar hareketli ki durduğu yerde durmuo cin fikirli 😁sürekli gezmek istio ugrasacak karstiracak biseyler bi yerler ario kaşla göz arasında kayboluo çok mızmız yaramaz.. ya küçük olduğu için yada isminden kaynaklı 😁