Evlimuylu Kizlar 2 cm açıklığım var suni istesem doğum hemen olurmu süreç nasıl ilerledi sizde bnim sancım yok sadece ağrım var doğumhane de yatiyorum muayene sonrası kanamam oldu biraz
Dilan4731 Evlimuylu cnm senin rahmine kalmış bişi ben ilk kızımda açılmayokken gittim haftasını geçmişti on saat sonunda kesi atıldı sekiz dikişim oldu 😬rahmin yumuşaksa açılman kolay olur
2anneoluyorum Evlimuylu bence eve git güzelce temizlik yap sıcak suya gir yorul birazz merdiven in çik sürekli durmadan
meltemabras Evlimuylu 24 saati geçti evde sancı çekiyorum 5 dakikada bir. Açılmam yok diye dün gece devlet de özel de eve gönderdi zaten devlete nst için gitmiştim sadece. Ama dayanamıyorum gece sezaryen yapıyorlar mı doktoru arayıp yalvaracağım artık mahvoldum
Evlimuylu ruveyda98 iste her hafta yatıyordum riskliydi gebeligim anca dayandı hayırlısı bklm hmm olsn istiyo insan çok drldm burda
ruveyda98 Evlimuylu suni sancı tecrübesi yaşayan biri olarak kendi sancını beklemeni öneririm. Kolay doğumun olsun inşallah
Zeynebinannesi25 Evlimuylu Bende bugün gittim 3 cm acizliğin var dedi alttan muayene edince kan geldi biraz eve gönderdi 39 hafta
Evlimuylu Zeynebinannesi25 ha ha ne saçma ya e bnide muayene eti 2 cm açıklık dedi 37 hafta olduk erken doğum riskim vardi bnim 1 aydır 1 cm le gezdim bnim 3 cm olsa şimdiye doğum olmuştu😁