Mihrimahhhhhhhh Sermec27 nasil fazla ya ben 10 kilo aldim o haftaya kadar 😂😂😂 ayy Allah korusun ben daha test yaptırmadim insallah cikmaz bisi
Sermec27 Mihrimahhhhhhhh valla fazla canım yükleme de yaptırmamşsn dikkat et bebek önden gidiyorsa su fazlalığı varsa şeker olma ihtimali var dikkat et normalde gebelik boyunca en fazla 12 kılo önerilir sen 22 haftaya kadar 10 kılo almışsın doğuma kadar en az 10 kılo alsan toplamda 20 kılo aman dikkat et
Beyzanuraslan Selver1724 ben 58 kiloyla hamile kaldım 75 kilo doğuma gittim ama doğumdan 15 gün sonra 59 kiloydum takma kafana bence bebeğin sağlıklı olsun yeter 🌸😘
utopikegitimci Selver1724 36. Haftadayım 22 kilo aldım 80 kiloyum. Ama bebeğim sağlıklı çok şükür onun için yediklerime dikkat ettim
Mihrimahhhhhhhh utopikegitimci benim de sonum oyke olacak kesin 😂 27 haftalik 12 kilo almisim simdide. Sizde seker falan ciktimi normalmiymis yoksa
kivirciginannesi Selver1724 demekki dikkat etmiyorsunuz yeterince:/ yeme düzeniniz nasıl. 15. Hafta beş kilo çok fazla.
Serapcemre Selver1724 vallaha ben 14haftalıgım daha hiç almadım hatta zayıfladım iştahsızlık problemi yasıyorm
Deletedmom_6 Selver1724 18 haftalık hamileyim 0 almışım 🤷🏼♀️ Kiloya dikkat etmek gerek şeker falan çıkabilir
Emineekyl Selver1724 su iç bol bol hareketsiz kalma yürüyüş, yoga vs. Yap birde sağlıklı beslen ekmeği çok tüketme buğday çavdar ekmeği ye kahvaltıda ye sadece akşam yemeklerinde ekmek yeme ben böyle yaptım hep şuan 34+1 haftalığım 8 kilo aldım sadece
Esrasenturk8 Selver1724 ben de alıyorum bence :D 25. Hafta 9 kilo aldım. Ama bebeğim de tombişmiş biraz
utopikegitimci Mihrimahhhhhhhh Her değerim normal çok şükür sıkıntı yaşamadım. İdrar enfeksiyonu bile yaşamadım hijyenik olmayan okul tuvaleti kullandım 37.haftama kadar zaten
minikayak2-6 Selver1724 sen gel bana sor aynı şekilde bende ilk üç ay 4-5 kilo aldım. 46 kilo ile kaldım hamile, şu an 22+5 haftadayım ve 58 kiloyum. 12 kilo aldım şimdiden
Mikmikbuk Selver1724 biraz tombiş başladım. Evlendiğimde 68 kiloydum pandemi vs kilom 75 e çıktı hamileliğin başında, şimdi 80 olmuşum 24+3 teyim yani hamilelikte 5 kilo aldım.
Kubra3535 Selver1724 merhabalar bende 15 haftaligim ve 4kilo aldim soklardayim ikinci gebeligim ilki yazin gecmisti hamilelik toplam 16kilo almıştım ama suan kis doneminde hamilelik geçiriyoruz sogukta eve kapanmaktan yediklerimiz kilo oluyor diye düşünüyorum