Allahneverdiysee Özelde yaptırıp para vermek istemiyorum o yüzden devlette yaptırsam kaç güne çıkar kızlar? Doğum için kaç gün öncesini kabul ediyorlar bilgisi olan var mı?
Mrv1007 Allahneverdiysee benim bildiğim kadarıyla hastaneler ameliyat günü kendileri test yapıyorlar öncesinde yapılmış testleri kabul ederler mi hiçbir fikrim yok
Busrakzlkc Allahneverdiysee üzerindrn 48 saat geçmemiş olması gerekiyor. Yani en fazla 2 gün once verebilirsiniz testi
Mrv1007 Allahneverdiysee o zaman bir gün öncesinden devlete git bence de özele boşuna para verme zaten bi ton para sayıyoruz hastanelere
Allahneverdiysee Busrakzlkc yani salı günü test yaptırsam perşembe günü kabul ederler dimi? Devlette 2 güne çıkar mı acaba
Busrakzlkc Allahneverdiysee çarşamba verin sabah erken öğleden sonra çıkmış olur perşembe çok rahat kullanırsınız sonucu
Tugcealks Allahneverdiysee benim de salı doğumum var özelde doktorum pazar gece ya da Pazartesi devlette testini yaptır dedi 6 saatte çıkıyor canım
GSenayG Arkadaşlar testi son 24 saatte sonucu olsun istiyorlar ama inanılmaz yogunluk var ben istanbuldayım covid oldugum için yaptırdım göztepede akşam 21 de verdik ertesi gün 14:30 cıktı sonuç sırada cok ama hamile oldugum için beklemedik sizde beklemeyin
Eri9999 Özel Hastanelerde o kovit testi dogum başlamadan önce yapılıyo dogum paketi içinde oluyo zaten benim pilanlı sezaryan olucagı için sabah 7 30 gidicem o ara yapılacakmış doktorum bu şekil olucak dedi ama heryerde geçerlimi bilmiyorum
Eri9999 Allahneverdiysee özeldeyse dogum üçretinin içindedir büyük ihtimalle kontrole gittiginşz de Bi konuşun isterseniz