kivirciginannesi Merhaba kızlar, 41+5 teyim. Bugün yine kontrole gittim. 1.5 cm açıklığım var rahim yumuşamış. Ama ne sancı ne kasılma hiçbir belirtim yok. Pazartesiye kadar bekleyelim olmadı fitille doğumu başlatırız dedi. Var mı bu şekilde doğum yapan
Muhamed_irem kivirciginannesi ablam ilk doğumunda 4 santimle gitmişti altan fitil vermişlerdi yatakta sancısını çekti 1 saate doğurmuştu
Emirasaf-annesi kivirciginannesi 41 haftalık ilk dogumumda verdiler fitil 10 saatte doğurdum hem suni hem fitil ikisi birlikteydi
Eda115354 kivirciginannesi benim oldu canım korkulacak bişey yok. Yumuşaması için fitil verdiler ve suyum gelmiş ama sancım olmadığı için suni de verdiler bikaç saat sonra en son da epidural oldum miss gibi çıktım 😅
Mltmbrz Bende burda bekleyeyim benimde aynı şekilde perşembeye kadar gelmezse suniyle başlatıcaz doğumu dedi
kivirciginannesi Muhamed_irem ay gerçekten mi ya😢 nolur bana da dua edin. Ama benim açıklığım da az. 1.5 cm
kivirciginannesi Emirasaf-annesi acıyor mu fitilden sonra? Nasıl birşey 😳 sezeryan sonrası normal olacak. Çok korkuyorum
kivirciginannesi Eda115354 normal yaptın değil mi? Bana da nasip olur inşallah. Herşey yolunda bebekte çok iyi, resmen gelmiyor ya😢
Mltmbrz kivirciginannesi 12 den sonra 40+2 oluyoruz. Nstde hiç sancı yok açılmada yok bekliyoruz bakalım ☺️