Miniklimonum Kızlar benim geç döllenme olmuştu bugün kontrole gittim 27+6 olması gerekirken 29+4 çıktı doktor haftasını yakalıyorlar ilerledikçe dedi böyle yaşayan var mı ? Bu arada 29+4 1440gram sizin nasıldı 😊
Fulyaaa1 Miniklimonum merhaba bizde ilk zmanlarda geç döllenme oldu ve adet tarihimiz değişti şuan 30 m. Dün gittim 29+5 1800 gr dık haftasıyla önde ama yine de kendi adetime cekmiyor nedense
Hilal56 Miniklimonum benim de geç döllenmeydi 14.haftada ilerde çıktı haftası ama değiştirmedi doktorum kendi tarihine yine de
Annekuzusu_0 Miniklimonum benimkide yakaladı ama 1 haftası var arada inşallah onuda kapatır ilerledikçe sata göre 21 ultrosona göre20
Miniklimonum Fulyaaa1 bende anlamadım normalde 27+6 olmam gerekiyordu bugün kendi doktorum 4 haftalık yurt dışına gitti başka doktora yönlendirdi o 30 hafta dedi şaşırdım ya
Miniklimonum Fulyaaa1 yok kilo olarak gayet haftası haftasına dedi doktor sadece 28 olmam gerekirken 30 çıktım o benim kafamı karıştırdı
ikizlerin_annesi__ Zuzu04 yaaa nasıl yakaladınız neler tüketiyorsunuz 🤷🏼♀️Ben 24+2 deyim hala geriden 1 hafta
Melek1111 Benimde 10 gün geride önceden 5 gün gerideydi 27 haftaya girdim bol bol bebeğe kilo yapan şeyler yiyeceğim ne kadar zamana normal haftasını yakalar acaba
_Arzu_ Bendede gec dolenme olmuşdu en son gitiğimde 12+4 deydi bakalim gelicek ay yine kontrolum var yakaliycakmi haftasini