Kızlar Eşimle dünden beri gülmekten kendimizi alıkoyamadığımız olayı anlatayım size. Ahh hamilelik ahh hiç böyle olacağı aklıma gelmezdi inanın😳 Akşam oturduk filmimize baktık uzandık ettik derken ben artık önce lavaboya sonrada yatağa geçmek için ayağa kalkacaktım ki tam bacağımın tekini koltuktan indirmek üzereydim ki aniden tuvaletim geldiğini ve tutamadığımı fark ettim🤭 Kendimi halının üstünden hızlıca geçip tahta yere zar zor atıp yere çömelip işerken buldum😳😂 evet yanlış okumadınız 🤷🏻♀️ Artık çok geçti ve geliyordu gelmekte olan 😅😅 Tutamadım öylece aktı gitti 🥺 ağlamaya başladım ve eşim kalktı hemen olur böyle şeyler üzülme diye teselli etmeye geldi, beni durdurabilene aşk olsun nasıl ağlıyorum ama uykum geliyordu tam yatacaktım kim gidip şimdi duş alacak diye kendime kıza kıza ağladım ve çok utandım 😳😅 Eşim sağ olsun yerleri temizlerken bende duşumu aldım sonrasında işte böyle bir anı kaldı bize gülmelik. Halbuki daha 29. Haftadayız çok ileri haftalarda değil yani sonuçta ve hiç aklıma gelmezdi böyle bir şey yaşıyacağım😳 sizinde başınıza hiç böyle kaçırma hikayesi geldi mi ?