Kullaniciadi FeriDee ikinci Dr a gidin bence. Rahim ağzı yetmezliği kiminde hep var kiminde bir kere oluyor. Karışık ben hala anlamış değilim. Belirtisi sebebi yok
ZZeynepP1903 Serdem304 amin canım amin cok tesekkür ederim Allah razı olsun. Tabiki o mis kokuyu içine cekmek bambaska bişeymiş tarifi yok gercekten Allah hepınıze zamanında dogumlar nasip etsın 🤲🏻 Yazacagım kendıme gelınce 🥰
Funday35 ZZeynepP1903 Canım Allah analı babalı büyütsün çok sevindim 😇 İnşallah ağrılarında en kısa zamanda geçer ya kaç haftalık yaptın doğum ☺️
ZZeynepP1903 Funday35 allah razı olsun canım darısı bekleyenlerın basına 🥰 agrılarım da geçse daha iyi olacam şükür. 39+4 te yaptım cnm gelmeye de niyeti yoktu daha 😅
H-N-U-R ZZeynepP1903 Hayırlı ugurlu olsun inşallah gözünüz aydın Rabbim Şafii ismi hürmetine acil şifalar versin size de 🌺🤲
ZZeynepP1903 Hmsrln sagol canım Allah razı olsun 🌸 yok yavrum ya catım müsait degildi mecburi oldum 🤦🏻♀️
ZZeynepP1903 Gulumseme amin canım Allah razı olsun tüm dualarım sizlerle. İçiyorum ya devamlı bitter kahve hosaf vs sezeryan oldugu için katı seyler de yemıyorum
Funday35 ZZeynepP1903 Aminn kuzum inşallah 🤲🏻☺️ Geçer canım bir kaç güne maşallah dikiş alındı hala gelmedi mi 😇
Hllglc ZZeynepP1903 Gözünüz aydın. Allah Bebeğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı bize inşallah🙏🙏
Simsim60 ZZeynepP1903 olur canım merak etme 15 güne kalmaz toparlanırsın.ne güzel kavuştun bebişine darısı başımıza 🤲🏻🥰
Funday35 ZZeynepP1903 Yaa ne güzel ☺️ Erken doğmasın diye atılıyor dikiş alınıyor doğum olsun diye bu seferde bebek gelmiyor 🤣
ZZeynepP1903 Funday35 evettt gercekten öyle doktorum dikişi alınca bir iki güne en fazla bır haftaya gelir dedi ama oda yanıldı 😀 şükür insallah hepsı böyle zamanında gelsın
Kamilepinar Funday35 mandala dan başka ne yapıyorsunuz birde oturarak mi yapıyorsun ben yatarak yapınca sıkıldım
Funday35 Kamilepinar başka birşey yapmıyorum yatarak yapılacak pek birşey yok bende uzun süreli yapmıyorum biraz yapıyorum zor oluyor yatarak boyaması canım telefonla uğraşıyorum TV’ye bakıyorum yada uyuyorum 🙈😄
papatya56 Kızlar nasıl zaman geçiriyosunuz ben çok sıkılıyorum zaman hiç geçmiyo gibi 24+4 oldum televızyondan telefondanda sıkıldım siz nasıl vakit geçiriyosunuz