Gzdkrkgz Nezii aynen öyle canım çaresizlikten katlanıyoruz yeterki sonu güzel olsun hepimizin inşallah 🥰🙏
Seelin Kadertny 26. Haftamda rutin kontrole gittiğimde rahimde açıklık olduğunu söyledi doktorum ve o akşam acil ameliyata alındım
Seelin Kadertny evet kasılma olmasın dikiş yaparken kese patlamasın diye uyuttular uyandığımda da hiç acı felan hissetmedim basit bir ameliyat
Gzdkrkgz Gzmlerce iyiymiş senin fiyatı canım genelde zaten o fiyatlardaymış, aynen öyle sağlıkla zamanında gelsinler inşallah 🙏
zzeliizz Gzdkrkgz canım seninki servikal serklaj mi bu fiyata? Çünkü bı arkadaş var o da aynı şeyleri yaşamis bizle 18bin istemişler o da tüp Bebek masrafları vs paramız yok deyince fakülteye yönlendirmisler. Dikişten sonra da 4ay hastanede yatmış. Ben de geçen YouTube da gördüm abdominal serklaj diye bişey var karından yapılıyormuş o pahalıymış 20 25 civarı o da.
Gzdkrkgz zzeliizz evet servikal benimde canım yani karından değil ama doktorum biraz parayı seven bi doktor bizde işinde iyi profesör falan diye yeterki işini iyi yapsın diye kabul ettik inşallah sonu güzel olur🙏
Meryem_1 Serklaj olduktan sonra kanamanız ne kadar devam etti bende 18 haftalık oldum 1 haftadır kanamam devam ediyor korkuyorum
Simsim60 Meryem_1 kanama sayılmaz idrar sonrası peçeteye leke olarak arada bulaşıyordu.2-3 gün kadar.hatta 3.gün olmadı bile.🙏
papatya56 Kızlar 21+5 haftalıgım iki gündür bebeğin hareketlerini karnımın altında hissediyorum normal mi kontrale gittiğimde sorcam doktoruma
Simsim60 papatya56 bu haftalardan sonra yavaş yavaş yukarı cıkıyor diye biliyorum canım.tabi doktorunuza danışın🥰
Ozdn-Gndy Minikcivcivveannesi bende serklaj oldum 2ay oldu dokturum Ertan Adalı hiç korkmayın kolay bi işlem
Arzuaa Merhaba arkadaşlar umarım bu mesajımı görürsünüz ben serklajliyim ve şuan 37+3 haftaligim Bebek aşağıya aşırı baskı yapmaya başladı sizce normal mi öncekiler gibi değil cikicak gibi neredeyse anlayamıyorum ve serklajliyken su gelir mi
zzeliizz Arzuaa geliyomus. Benim doktorun asistanıni da serklajliyken 34. Haftada suyu geldiği için doğum olmuş. Ama korkmayın ya haftaniz gelmiş zaten bizde görürüz inşallah 37 yi
Simsim60 Arzuaa çıksın canım ya maşallah haftanız ne güzel 🥰su geliyor canım serklaj olsa da.ben 36+0 da doğum yaptım gayet sağlıklı.serklajım yoktu ama.sağlıcakla kavuşun inşallah darısı bizlere 🥰🙏bu arada ağrılarınız başlarsa hemen gidin beklemeyin
Hllglc Simsim60 sebebini bilmiyorum ama az az geldi 10 gün kadar. Doktorum da olabilir demişti. Sonra kesildi. Şimdi de bebek dikişe dayanmış. Bu hiç istemediğimiz bir durumdu dedi. 23+3 deyim henüz. İnşallah sonuna kadar giderim. 🤦🏻♀️
papatya56 Simsim60 Sagol canım doktora gıdınce sorcam en ufak seyde korkuyoz Rabbim yardımcımız olsun🤗
Simsim60 Hllglc evet bir kaç gün kanamaya normal diyorlar.inşallah yukarı çılar canım.açıklık vs.olmadıgı sürece inşallah sonuna kadar gidersiniz.acıklık varken bile vaktinde doğum yapan arkdşlarmız vardı burda.iyi düşünün iyi olsun canım stres yapmayın.🙏yatıyor musunuz yattıgınız halde mi dikişe gelmiş kuzucuk
zzeliizz Hllglc ayağınızın altına yastık alıp yatın. Bebeğin yukarı çıkmasını sagliyomus bı arkadaş yazmıştı.