Esra33-34 _Sahra canım doğurdum bende😍 epidural oldum. O kadar cok ağladım ki benim olduguna inanamadım rüyada gibiydim kavuştum evladıma sonunda. 38+6 da 3510kg 51 cm çok iyi maşallah sağlığı yerinde. Yarın taburcu olucaz. Ikı gündür hastanedeyız. Burda sabırla bekleyen her anneye dua ettim hep Rabbim sizleride evladınıza kavuştursun kızlar. Mucize gibi geliyordu bu haftaları görmek ben mucizeme kavuştum sıra sizlerde🤲🏽
VuslatSena9 Esra33-34 Allah analı babalı büyütsün inşallah. İlk bebeğiniz sanırım erken doğdu,kaç gram doğmuştu? Ben de erken doğum yaptığınız haftadaym,serklajlym ve dikiş lerm açılmış,çok korkuyorum doğarsa yaşayamaz belki diye.
_Sahra Esra33-34 oy çok şükür ya nerden nereye geldik rabbime şükürler olsun 🥰 evlatlarımıza kavuştuk darısı isteyen bekleyen özellikle serkajli tüm annelerin başına inşaallah 🤲🏻❤️
Esra33-34 VuslatSena9 benım ıkız gebelıkti canım serklaj yoktu olsaydı belkı dikiş tutardı cocugumu biri kurtulurdu ama olmadı malesef
_Sahra Merhaba kızlar 1 aydan fazla olmuş girmeyeli bebişle günler nasıl geçiyor anlamıyorum yetişemiyorum nasılsınız bizden sonra varmı doğum yapan 😍
Yagmursk _Sahra 34+2 de 3 Ekimde geldi bebeğim 1 aylık olduk 🍀ve dediğiniz gibi zaman nasıl geçiyor anlamadım hiç.
mutlu__son1209 Yagmursk hayırlı olsun nasıldı bebeğiniz erken olmuş bi sağlık sorunu oldu mu kilosu solunum filan
_Sahra Yagmursk sağlıkla büyüt inşaallah benden 3 gün sonra doğum yapmışsın 🥰 serklajla 34 kere gelmekte çok iyi 30 u görsek şükrediyoruz zaten
Yagmursk mutlu__son1209 2510 kilo ile doğdu 2340 ile taburcu oldu 14 gün küvezde kaldı. Solunum da sıkıntı oldu 1,2 gün. Uyku apnesi geçirdi. Ondan 14 gün kaldı.
_Sahra mutlu__son1209 oo maşaAllah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iyi çok şükür benim bebişimde sariligi vardı sık emzirmeye rağmen uzun sürdü 2 ay 8 günlük daha yeni geçti diyebilirim uzayabiliyormus böyle
Rabiakltk5 Merve-0535 yazdiklarini okurken daha sonuna gelmeden inş bebeği şuan yaşıyordur dedim içimden. Çünkü aynısını Yaşadım tek fark benim bebeğim doğduğu gibi oldu maalesef bende 20 haftalikken kaybettim bi sabah ağrıyla uyandım hastaneye gittik meğer tam açıklık varmış kesem dışarı çıkmıştı bile sonra suyum geldi doğum başlamıştı. Bidebu benm 2. Kaybım cennete beni bekleyen 2 tane yavrum var .
Merve-0535 Rabiakltk5 benim ağrısız sizisiz açılma olmuş. Hiç hissetmedim. Sadece Ufak lekelenme oldu. Onun için gittim direk. Ve açılmam olmuş . Serklaj ile bebeğim 1 ay ancak durdu. Enfeksiyon oldum doğum oldu mecbur. Bebeğim 1 ay küvez de yaşayıp vefat etti 😔😭 Rabb’im cennetinde kavuştursun inşallah sizi de beni de 🤲🏻🤍 Bidaha bebek düşündüğün zaman 12-14 hafta arasında serklaj olacaksın dedi doktorum. İlk bebeğimden 10 ay sonra hamile kaldım. 13. Hafta da serklaj oldum. 37+3 hafta da da doğum yaptım. Sagliklica bebeğime kavuştum çok şükür 🤲🏻💕🌸 darısı tüm annelere başına inşallah 🤲🏻🌸
Esra33-34 _Sahra canım nasılsın bende 3 ay oldu doğum yapalı sımdı girdim uygulamaya zaman su simasli suanda. Hamıleyken hıc gecmıyordu zaman bizlere sen nasılsın bebiş kaç aylık oldu
Tugcedoruk Merhabalar öncelikle inşallah hepiniz bebişlerimizi saglıkla kavusursunuz tüm zorlu gebelık gecirenlerle dualarım bende bir yıl önce rahım agzı yetmezliğinden dolayı 24+4 doğum yaptım bebegım 7 ay yasadı şuan tekrar gebelık dusunuyorum ama rahım olçum 22 mm cıktı gebelık olmamasına rağmen o yüzden serklaj olucam birde doktorum senin rahmın kısa hem peser hem serklaj yaparız dedi ama ikisi aynı anda uygulanan oldumu acaba hiç cesaret edemiyorum çok geriyor bu konu beni
didemkaya Merve-0535 bebeginizi sağlıkla büyütün inş peki 37. haftada sancınızmı geldi suyunuzmu geldi nasıl oldu süreç dikişleriniz alınmışmıydı