Edakrc erkenden 12-18 arası dikiş atılanın günlük hayatı kısıtlanmıyor genelde doktorlar açısından. Ama acil serklaj denen bısey var canım 20 hafta sonrasına gez toz dolaş diyen doktor cok cok nadir var. Haftamız büyük riskli zaten bebekte büyümüş oluyor baskı oluyor ve kabız olmak ıkınmak iş güç yapmak bunlar hep yasak uyarıyolar benım gittiğim doktor perinatoloji ve sayılı doktorlardan panik haliyle en iyisini bulduk cok memnunum. Dün doktorum bıle dedı serklajı her doktor yapamaz kımı ucuna atar keseyi delerım dıye kımı bizim ki uzmanlık alanı sonuna kadar atarız o dikişi. Hanı okuyoruz ya serklaja ragmen dogum oldu. Bu işlemi her doktor yapamaz. Bende 21 hafta 22 mm ile acil oldum bu haftama kadar yatıs var sadece 15 dakıka izin verdı dısarda dolanmama 35-36 da komple ayagıda kaldırsam hastalarım kalmıyor dıyor. Erken haftada serklaj atılana yat denılmıyor sadece. Erkende atılsa ben yatardım yaşam sınırını görene kadar çünkü başımdan erken dogum geçti oğlum 25+5 de dogdu ıkız gebelıktı şükür yasıyor. Aynı seylerı yasamak ıstemem kımse ıstemez biz önlemımızı alalımda keskelerımız olmasın