Simsim60 benim hikayem uzun biraz ya benim 14-9 tansiyonum çıktı 19 haftalıkken baş ağrısı öğürme ve fışkırır tarzda kusma yaşadım kusmadan sonra yapışkan bı akıntı gelmeye başladı benden bay sümüksü böyle sarımsı bir renk nişan geliyor diye korktum kadın doğum acile gittim doktor baktı bir sikintin yok dedi gönderdi alttan muayene de etmedi ben ustelememe rağmen daha sonra kendi ozeldeki doktorumu aradım muayeneye gel sabah dedi eşim olmadığı için gidemedim 2 3 gün sonra gittim tam 20 haftalık olmuştum doktor bir baktı 2cm e yakın acilman olmuş rahim boyu kısalmış 8mm e düşmüş acil yatış dedi yatırdı ilaç tedavisi uyguladı önce daha sonra baktı açılmam daha çok arttı böyle olmuyor acil serklaj dedi dikiş attı dikişten sonra 13mm oldu rahim boyu 1 hafta sonra kontrole çağırdı gittim bu sefer bir baktı 4mm e düşmüş Bebek dikişe dayanmış 1 haftaya kalmaz doğar bebek dedi profesör doktor a yönlendiriyorum seni o daha farklı daha riskli teknikle dikiş atıyor dedi adama gittim baktı sen yarını bile bekleyemezsin acil dikiş aticam dedi hastaneye yatırdı her an dogurabilirsin dedi acil tekrar dikiş attı şuan 45mm çıkmış dediler en son pazartesi günü kontrolüm var ameliyattan sonraki ilk kontrol bakalım o zaman neler diyecekler inşallah kısalma olmaz 😔🤲