Cagla6060 merhaba çok geçmiş olsun öncelikle, inşallah hep birlikte evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. ben 22 haftada 12 mm kısalıkla serklaj oldum. ilk 10 gün yattım ama anaokuluna giden bir kızım olduğu için ve eşimde yoğun çalıştığı için ayaklanmak zorunda kaldım. her gün kızımı okula arabayla götürdüm getirdim. yemeklerimi yaptım lakin makinayı doldurup boşaltma işini eşim akşam gelince yaptı. az az ev toparlıyordum. 20 dk ayaktaysam 10 dk dinlenerek işleri hallediyordum. hiç evi süpürmedim. (ayrıntılı yazıyorum çünkü ben de senin zamanlarında merak ediyordum) markete uğrayıp az az bir şeyler alıyordum ama kiloluk şeyler alıp taşımadım. benim doktorum da yat demedi. günlük işlerini yapabilirsin dedi sadece 30 ile 32 arası daha dikkatli olmam gerektiğini söylemişti çünkü o haftalar çoğu gebe için erken doğum riskinin olduğu haftalar.
şu an 36+3 üm inşallah buraya sağlıkla kucağıma aldığımı yazmak da nasip olur. herkesin süreci çok başka ilerliyor. benim doktor moral çok önemli demişti. senin beynin rahmine sancı göndememeli diyordu. ama hakikaten korkuyla yaşamak çok zor. sürekli kalp ağızda yaşıyor serkaljlı anneler. doktorunla hep irtibatta ol. Allah hepimizin gönlüne ferahlık versin ❤️