Miniminikom
Kendi açtığınız başlığa yorum yapmıştım ama sanırım gözünüzden kaçtı. Dikiş atılacak yer yok açıklaması bana mantıklı gelmiyor. Rahim boyunuz şuanda uzun bu haldeyken dikişe çok uygun olması gerekiyor. Sizin yerinizde olsaydım bir kaç doktora daha giderdim. Bu arada rahminiz açıldığında bebeğin yaşamıyor olması rahim ağzı yetmezliği olmadığını göstermez. O apayrı bir durum. Siz burada rahminizin ağrısız sancısız açılmış olmasına bakacaksınız. Belirleyici olan budur..Ben hala dikiş attırmanızdab yanayım. Yine bu şekilde ilerleyecekseniz sürekli ihtirahat edin, eğilmeyin ve enfeksiyona çok çok dikkat edin. Günde birkaç kez çamaşır değiştirin.
Benim doktorum ya progestan kullanıcaz yada pruloton iğne demişti. Ben önceki hamileliğinde yüksek dozda progestan kullandığım için bu sefer pruloton kullanmak istedim. İkiside aynı etkiye sahip profestanı ben 4 koyuyordum sanah 2. Akşam 2 olacak şekilde. Fazlasını vücut attığı için 3 hatt sadece 2 kullanımın yeterli olduğunu söyleyeb doktorlar var.
Her doktorun görüşü farklı. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Dikişsiz istirahatle son haftalara gelen arkadaşlar var onlarda dikişli gibi dikkat ederek hep yattılar. Şunuda unutmamak gerekir bazen harika atılmış bir dikişe rağmen sonuç başarısız olabiliyor ve bazende 4 cm açıklıkla son haftalara gelinebiliyor. Herkeste farklı işleyen belirsiz bir süreç zaten bu yüzden yıpratıcı. Bol bol dua etmek ve teslim olmak gerek😌