Merhaba kızlar. Benim de gebeliğim aşırı rahat ve güzel giderken 19+6da aşırı bi açılma ile acil serklaj ameliyatı oldum. O günden beri yatıyorum, bugün 30+1deyiz. Artık ruh sağlığım ciddi bozuldu, tahammülüm hiç kalmadı. Havalar da güzelleşti herkes dışarda. Birçoğunuz bana kızacak belki ama ben malesef “oy yavrum, kurban olurum yatıcam tabi onun için” ruh halinde de hissedemiyorum. Çok bunaldım sadece bunu biliyorum. Günleri saatleri sayıyorum diyebilirim. Birkaç gün önce gittik doktora 1,6 cm dedi rahim uzunluğu için, 34e kadar hiçbir şekilde kalkmanı istemiyorum dedi. Fazla kilom yok, yaşım çok geç değil, ilk gebeliğim, bebeğin suyu vs de iyi ama ters duruyor, dönmemiş baş aşşağıya. Bu sefer de buna canım sıkıldı. Normal doğum diye diretmiyorum ama normal olsa daha mutlu olacağım. Bu kadar yattığım için mi acaba dönmedi? Böyle endişe vesvese ruh daralması, gerçekten normalde de çok neşeli pozitif bir insandım, Allahım böyle bi sınav nasip etti bir şey de diyemiyorum da…Yazdım işte öyle dertleşme amaçlı. Hepimize zamanında, sağlıklı, hayırlı, rahat doğumlar diliyorum ♥️