Simsim60 papatya56 canım çok geçmiş olsun ilaçlar serumlarla toparlarsın canım.kilosu zaten son kontrollerde söylenenden 200-300 kg düşük çıkıyor genelde.gayet iyi zaten.sağlıkla kucağına aldın çok şükür.sende biraz rahatla canım.cok tedirgindin korkuyorum diyordun sezaryenden ondan mı acaba tansiyonun yükseliyor.
papatya56 Simsim60 Çok korktum heycan yaptım tansıyonum ondan yukseldi galiba her iki kolumda serum var yurutmuyolar tansıyonum yükseliyo kalktım gozum karardı düşüyodum
Simsim60 papatya56 tahmim ettim canım.biraz rahatlamaya çalış canım.emin ol 1 haftaya bişeyin kalmıcak geçecek hepsi öyle düşün.şuan eminim hiç iyileşemicek gibi düşünebilirsin kendini ama öyle değil.bak bebişin yanında küvezde filan olsa bir de onun üzüntüsü olurdu ister istemez.
Gly37 papatya56 canm ya valla tansiyonuna uzuldum hayret valla emmeside ilk ya senin simdi biraz ucuda yoksa zorlanir hemsirelerden yardim iste
papatya56 Gly37 Ucu yok canım zorlanıyorum biraz hemsıreler yardım ediyolar çok şükür tansiyonum biraz düştü şimdi
Bfduam papatya56 canım dün özeldende yazmıştım, hadi geçmiş olsun, çok mutlu oldum hamd olsun kurtuldu canın, Rabbim sağ salim kucağına aldırsın meleğini🤲 Nasıl oldun ağrın var mı? Dr mu genel uyutma olsun dedi?
papatya56 Bfduam Sağol canım ordan yazmıstım sana ben kendim genel istedim spinalden korktum ağrılarım yeni yeni başlıyor tansıyonum çok yükseldi ameliyatta onunla ugrasıyoduk sabahtan beri yeni yeni düzeldi amelıyatta 20 21 cıkmıstı Sanada dua ettım canım amelıyatta Rabbim sana hayırlı evlat nasip etsin🥰
Bfduam papatya56 ah Canim benim ya❤ Allah razı olsun ins tekrar nasip olur vanada🤲 Bildirimlerin bazıları gelmiyor bana giremiyorum. Cok güzel anne olmuşsundur sen🤲 Ve çok duygulandım fuamdasın🤲🤲 Nasıl bi his annelik:)
Gly37 papatya56 benimde yatışım oldu beklemedeyim büyük heycan Alllahim bizim gibi umut dolu bekleyen herkese bu duyguyu nasip etsin
Gllklncc Gözünüz aydın çok sevindim umut oldu banada🌺 Allah size bağışlasın darısı da bize inşallah 🙏🧿
Hllglc papatya56 Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️❤️ Ben de doğumdan önce bayağı ağlamıştım. Son dk ya kadar insan hep bişe olacak sanıyor. Biran önce toparlanıp çıkarsınız inşallah. Benimki 2300 doğmuştu. 3 haftalık olduk bile. Çok hızlı büyüyorlar. Boyu kiloyu hiç endişe etme❤️