papatya56 Simsim60 Tabikide ilk sağlıklı olması kuvese girmesinden korkuyodum kilosu iyi İnşallah girmez
Sadriye35 papatya56 kilosu gayet güzel bence sağlıklı olsun annesi doğunca alir hemencecik zaten. Önceki haftalarda kilosu nasıldı 31 32 hafta civari mesela
Sadriye35 papatya56 30 dan 33 e çok iyi kilo almış maşallah benimki de 30+5 de 1400 dedi doktor az alıyor dedi o yüzden merak ettim sizin toparlamiş o iki haftada umarım benimki de öyle olur.
papatya56 Aydogdu2 Hep aklımdasınız canım hep dua ediyorum ameliyatta dua etcem benim gibi 38 39 haftaları görürsünüz
Aydogdu2 papatya56 allah razı olsun canım sağlıkla kavuş bebisine inşallah bizde senin haftalarini görürüz ❤🤲
Gly37 papatya56 canm hic korkma spinal oldum valla gule gule cikmistim sakinlestirici yapiyolar ama sen dr. Sadece deki sontayi asagida takin uyuttuktannsonra bosuna ugrasmasinlar
papatya56 Gly37 Dikişleri aldırdıktan sonra takarlar herhalde dikişimide alcak spinal olmucam korkuyorum spınalden genel anestiziyle olcam
Hllglc Gllklncc Benim doktorum kliniğinde muayene ediyor. Haftanın 2 günü hastanede. Açılma ihtimali olduğu için hastane gününde hastanede aldı. Doğumhanede aldı sonra hemen kalktım.
Gulumseme papatya56 dikişleri sezeryandan sonra alıyorlardı sanki arkadaşlar öyle demişti yanlış hatırlamıyorsam