papatya56 Gulumseme Bende pazartesı gıtcem o gun alcak İnşallah ilk hamilelik olunca sancının nasıl olduğunu bilmiyorum benımde bebek gogsumun ordan çıkcak gıbı hissediyorum oturamıyorum bugün çok rahatsızım
Simsim60 Sultaner bende aynı yatmaya devam😊bende cok araştırdım sepete attım.herşeyi düşündüm 30 haftalık oldugum gün yani dün siparişimi verdim.kargo geldikçe çok mutlu oluyorum 🥰
Simsim60 Aydogdu2 inşallah canım.rahat nefes almak mı..bende ciddi ciddi yediklerim yemek borusunu sıkıştırıyor hazımsızlık var bir gün iyi bir gün aynı.öyle böyle geçecek.başka bişey olmasında razıyım bunlara diyorum 😊
Gulumseme Aydogdu2 uzanıyordum zaten sancı geldiğinde canım lavaboya koştum ama gaz çıkınca geçti yine gelip gitti düzenli değil şuan
papatya56 Simsim60 Bende hep dıyodum ne zaman 30 35 gelcem ne ara bu haftaya kadar geldim su gıbı geçti
Aydogdu2 Simsim60 en azından o haftalarda biraz daha gelişmiş oluyor ya hepimiz sonunu gorucez inşallah
Simsim60 Gulumseme aynı ağrılar belli aralıklarla giriyor geçiyor tekrar giriyorsa doktora git canım.
Simsim60 papatya56 bende de azcıcık bi rahatlama oldu sanki☺️İnşallah bu ayıda bitirirsem tam rahatlıcam 🤲🏻🌸
papatya56 Gulumseme Benimde aynı öyle canım bi asagıyı tekmelıyo bi yukarıyı pazartesi gelsede kontrole gıtsem
Aydogdu2 Gulumseme gaz sancısıydi demekki sen yinede sancı sıklıgıni say canim kac dakikada geliyor diye
Gulumseme papatya56 bana 1 hafta sonra gel dedi hafta içi gideceğim sanırım yine tabii sancıyla gitmezsem