Merhaba hanımlar dün gece kasılma+kasık ağrısıyla acile gittim 100 lük sancilar çıkınca nst de serklajımı aldı doktor. Biliyorum hepiniz çok merak ediyorsunuz dikişi alırken ağrı oluyor mu ya da ne kadar oluyor nasıl alıyorlar vs vs. Dün gece sancimi görünce doktor direk masaya çıkarttı bu sancılar rahim ağzını yirtabilirmiş, spekulumu taktı takmasiyla çığlık atmam bir oldu zaten bagirmalarimdan tam alamadı dikişi bı kısmını aldı küçük bir parça kaldı o da artık rahim ağzına zarar vermez deyip yatışımı yaptı. Sabaha kadar sancı çektim sabah geldi önce parmakla baktı açılma var mı uok mu diye yoktu ama dikiş eline geliyormuş yine taktı spekulumu kalanını da aldı ama bu sefer önceki kadar ağrı olmadı hatta spekulumu taktiginda hiç olmadı çünkü bu sefer kasmadim kendimi olabildigince rahat bıraktım kendimi sadece ipi çektiği esnada hafif bir ağrı oldu ardından da kanadı ama normalmiş kanama olması, leke leke hâlâ geliyor kan ama çok az ve kahverengi. Neyse sonrasında sancım aynen devam etti eğer acilmam olmasa yalancı sancı diyecektim ama 1.5 cm acilmam varmış. Biz de madem öyle doğum başladı o zaman eve geçelim duş alırım üstümü başımı degisirim temizlenirim ağrım çok siddetlenince gelirim deyip çıktık. Şimdi annemdeyim 8-9 dakikada bir sancı geliyor bakalım artık bekliyoruz. Çok şükür bu haftaya kadar geldik bir hafta daha dursun isterdim ama artık bu haftadan sonra Allah’ın izniyle bir şey olmaz diye düşünüyorum. Bu arada 35+3 olduk. Kilosu da 2 kilo 600 gram civarı dedi. 🤲 Velhasıl kelam dikişten kurtuldugum için o kadar mutluyum ki çünkü inanılmaz stres yapiyordum rahim ağzım yirtilacak diye sancilardan dolayı çok şükür kurtuldum. Darısı vaktinde sizlerin başına inşallah 🤗😊🌸