Hmsrln Simsim60 Selam canım, vallahi inanılır gibi değil 😁 henüz gelmedi oğlumuz, şimdilik sancı falanda hiç bir şey yok😊 yarın 40 oluyor artık sona doğru geldik fazla kaçışı yok önümüzdeki günlerde gelecektir diye bekliyoruz öyle😊😁 Sende iyisindir umarım?
Barannbebek Hmsrln dikişinizi ne zaman aldırdınız? Bı de alırken çok agri oldu mu? Nasıl alıyorlar dikişi
Simsim60 Hmsrln çok sevindim valla canım vaktini doldurdu bebişin🥰sağlıklada kucaklarsın inşallah🙏Bende iyiyim herşey yolunda😌güzel haberlerini bekliyoruz🌸
Hmsrln Barannbebek Ben Almanya’da yaşıyorum canım ve burada bana eriyen ipler ile dikiş atıldı, yeni teknikmiş öyle dediler.. bu yüzden aldırma falan olmadı 😊
Denz_ @Sultaner canım geçmiş olsun öncelikle . Bende sağlık personeliyim 21 haftada tam açılma ve hunileşmeyle acil serklaj oldum . Ameliyat sonrası antibiyotik tedavisi için 15 gün hastanede yattım . Bu bölgedeki en iyi Prof attı dikişimi ameliyat sonrası da nidilat progestan ve enox başladı. Yarın tam 32 hafta oluyoruz hayaldi bugünleri görmek korkma nidilat kasılmaları azaltıyor kaç tane alıyorsun günde ? Kasılmaların varsa dozu yükseltebilir belki doktorun
Sultaner Denz_ bana sadece 24 saat antibiyotik verildi sonrası verilmedi nidikart ı 2* progestanı 3* kullanıyorum kasılmam hala oluyor ama çok değil 2-3saatte 1kere 5-6sn falan oluyor dr sık olmadıysa gelmene gerek yok dedi
Sultaner Denz_ inşallah sağlıkla alırız ya 32yi görmüşssünüz şükür 37yi de görürsünüz inşallah benim açılmam yoktu yapıldıgında kısalma nedeniyle yapıldı çok tedirginim siz nasıl yapıyorsunuz hareket işini ben hep yatıyorum yapıldıgından beri yemek bile yapmıyorum wc yemek yemek dışında kalkmıyorum karnım davul gibi şişkinlik var sizde de oluyor muydı
Hmsrln Aydogdu2 amin inşallah çok teşekkür ederim, darısı başınıza inşallah🤲🏻😊 @Gly37 @Simsim60 @Denz_ umarım hepiniz bu haftaları görürsünüz hanımlar🌹💐
Denz_ @Hmsrln Rabbimin hikmeti erken doğumdan korkarken 40 haftalar ne güzel darısı bizlere olsun inşallah 🙂🙂
Barannbebek Hmsrln eriyen dikişi ilk kez duyuyorum. 🤷🏻♀️ Eriyen dikişle neden serklaj yapılır ki zaten açılmasın dikiş tutsun diye atılıyor diye biliyorum
Gly37 Hmsrln insallah bi serklajli olarak 30u görsem simdide 35 i gorsem diyorum şükurler olsun cok zor surekli yatis halinde olmak helede evde bi kucuk cocuk varken bakaninda yoksa butun serklajlilarin Allah yardimcisi olsun serklajli eşlerinede helal olsun yatan kadar bakana da zor
Hmsrln Gly37 Bende öyle diye diye sonlara geldim çattım işte, öyle böyle derken geldi geçti zaman😊 evet haklısın en az bizim kadar eşlerimizede zor tabiki🥰
Denz_ @Sultanergin bende aynı şekilde ameliyattan beri sadece lavaboya kalkıyorum bir de yemek yemeye 4 yaşında oğlum var biraz zor oluyor eşim nöbetteyken annemler yardımcı oluyor . Ben ameliyat sonrası ilk hafta çok yaşadım şişkinliği sonrasında geçti çok şükür . Nidilat I 4*1 alıyorum ben progestanı da vajinal 2 kere . Bana doktorum o kasılmaları günde 20 kere ye kadar normal demişti inşallah sıkıntısız ilerlersin canım 🙏🏻
Sultaner Denz_ günde 20 kere olmuyor 6-7kez falandır çok şükür şişkinlik cok korkutuyor patlıycsk gibi karnım bide ishal oldum afedersiniz serklajı salı günü oldum o günden beri böyleyim bide iğne batar tarzda agrı oluyor arada sizde de oluyor muydu
zdurum Denz_ öncelikle geçmiş olsun benim bu ikinci serklajim ama öyle yetmiyorum hiç bazen korkuyorum ama 2.5 yaşında kızım var her seyi istiyor mecbur ilkinde de çalışıyorum Rabbim sağ salim verdi kucağıma bunda çalışmıyorum ama hiç durmuyorum tabi kendimi çok yormadan yapıyorum Rabbim hepimizin kucağına bebeklerimizi almak nasip etsin
Hllglc Sultaner o haftalarda benim de karnım patlayacak gibi hissediyordum. Aşırı gergin ve diyafram civarındaki bölgede aşağı doğru gerilime oluyordu aynı anda. Sonrasında kayboldu o his. Batma çok yaşadım. Genital bölgen hemen tepesinde sağında veya solunda dönem dönem çok batma oldu. Batma ve ağrı hissinden dolayı masada da yemek yiyemedim.
Sultaner zdurum sizin kaç haftalık neden oldu serklaj geçmiş olsun 💐 inşallah saglıkla gününde doğar bebeklerimiz
zdurum Sultaner ilk bebegimde rahim açılması oldu acil almışlar doktor bunda o kadar beklemedi önlem amaclı yaptı 13 haftaligim Amin cümlemizin insallah