Simsim60 PinarArslan canım serklajın varmış zaten önlemi almışsınız.tam acıklıkla sonuna kadar giden çok gördüm.stres yapma az kalmış dualarım sizinle🤲🏻
PinarArslan Simsim60 serklajım açılmış, bu yuzden tekrar atıldı. Güzel geçti dedi doktorum Allahın izniyle her şey güzel olucak sağlıkla zamanında kavuşcaz 🤲🏻
Mucizehonay Hllglc rahım uzunluğu kac acaba Bende öyle bi kızım var arada bezini baglıyordum yemek yedırıyordum sıkıntı olmaya başladı yatıyorum sürekli artık vc kalkıp geri yatıyorum
papatya56 Nezii Ben hiç kullanmadım canım o ilaçlardan psikolojıkmen öyle hissediyo olabilirsin benimde yarın kontrolüm var İnşallah dikişler bebek iyidir
Mucizehonay Kızlar kasıntım vs yok ama pregeston fıtıl akınca koku var nedendir kızlar PinarArslan Nezii EmellllAk papatya56
papatya56 Mucizehonay Benim koku olunca enfeksıyon cıkıyo sarı akıntım oluyodu doktorum eger kokuyosa enfrksıyondur demişti
PinarArslan Mucizehonay ben fitil kullanmadım hiç bilmiyorum, ama hafif sarımsı akıntım oluyordu mantar olabilir demişti doktor antibiyotik kullanmıştım
EmellllAk Mucizehonay fitil akıntısı su ve ilaç karısımı gibi koku varsa enjeksiyon olabilir ben 10 güne bir kan ve idrar testi veriyoruz acil servisten Dr kontrolü pek beklemiyorum düzenli baktırıyorum bekleme istersen sende kontrolü ver idrar testini enfeksiyon baş belası
Mucizehonay Nezii lökasit deger 0-5 arası olması gerekırken 6 cıkmış Daha önce vajınal mantar enfeksiyon gecirdim ama onda kaşıntı vardı bunda kaşıntı yok sadece vajınadan fitil geldıkce peceteye koku geliyor 3,5 4 litre su içiyorum
Nezii Mucizehonay Bol su iç ozamana kadar artarsa gidersin ozaman. Sarı akıngı normal dedi bugün doktorum ama sen kokulu dediğin için normal diyemiyorum
Mucizehonay EmellllAk evet anlattıgınız gibi ama kontrol haftaya yenı hastaneden taburcu oldum doktorum haftaya gel dedi