papatya56 Kızlar her ay tsh hormonunu bakıyor musunuz ben sağlık ocağında verdım kan 3.1 çıktı doktoruma gostermedım 28+1 haftalıgım bılgınız var mı
Gulumseme papatya56 ben her ay baktırıyorum dahiliyeye gidip sağlık ocağıyla hastane değerleri bir olmuyor 3 ün altında olması gerek diye biliyorum benim 1 in altındaydı sanırım
Kullaniciadi Nezii bana Dr soylemedi 28 den sonra birkaç kez sordum. Napacaksin dedi ogrensen, yapacak bişey yok olsa da bekleyecegiz su gelmesini düşünme onları dedi 🤷
Kullaniciadi Nezii hayırlısıyla ilerleyen haftalari görün inşallah. Dinlenin belinizi yüksekte tutup uzanın
papatya56 Kızlar nstye kaçıncı haftada başlıyor serklajlıyken 29 haftada gıtcem haftaya doktora sorcamda merak ettim
Hmsrln papatya56 Sancın olmasada nts yapabilirler, biz 30. Hafta itibarı ile başlamıştık.. Sancım vs olmuyordu ama Doktor yinede önlem amaçlı başlattı, sonuçta sancı olup hissetmeyenlerde oluyor. Yani yakında başlatırsa şaşırma 😊
Barannbebek papatya56 evet kasılmalarim vardı çok fazla. Zaten rahim agzimin kısalmasına da o kasılmalar sebep oldu. Önce sadece bir tane prob takıyorlardi sancı için, sonra 28 de artık kalp atımını da duyuyorduk
Barannbebek papatya56 bebek yani rahim toplanıp taş gibi oluyor bı 15 20 sn sürüyor sonra yumusuyordu karnım. Tabi ben bunun sancı olduğunu bilmiyordum çünkü ağrı yoktu. Doktora tarif edince bu tarif ettiğin sancı dedi o şekilde nst ye bağladılar. Bı de benim öyle günde 10 kere 20 kere değildi minimum saatte 6 7 kere oluyordu.
papatya56 Barannbebek 18 19 haftada Benımde bebek toplanıyordu doktorum magnezyum verdi onu kullandıktan sonra toparlanmıyo artık benimde bel agrım cok var
Ayse_dnmz Barannbebek ya bunun kötü birşey olduğunu bilmiyordum benimkide toplanıyor bir haftadır korktum şimdi
Barannbebek papatya56 rica ederim inşallah vakitlice hayırlısıyla alırız hepimiz yavrularımızı kucagimiza 😊🤲
Simsim60 Arkadaşlar erken haftalarda bu sancıları yaşayanlar magnezyum kullanıyor muydu?kasılmaları önlüyor diye biliyorum.
Hmsrln Simsim60 evet canım ben kullanıyordum, hep kullandım taa ki işte bir iki hafta öncesine kadar.