Fatosduzgun55 burcuruli e bebek ve civil malesef uçtu. 😔 ben ılk oglumdan kalanları gıydırıcem genel olarak yenı bırseylerı de normal sıradan bebek kıyafetcılerınden aldım
Nuray35 burcuruli Ben civilden alış veriş yaptım .Mağazasına gidin derim .Uygun ürünler de var uçuk olanlarda bütçenize göre bakarsınız .
burcuruli Misa34 trendyol da biraz şans işi galiba genelde kumaşlarından dolayı tereddüt ediyorum hep
Aysee_35 burcuruli ben civil ve lcw den aldım. E bebek pahalı civil kalitesi ile bir diye düşünüyorum ondan civil den de aldım ben
K_k1905 burcuruli civil daha uygun hatta bugün gittim çok iyi geldi fiyatlar ikili takım aldım kürklü hırka aldım şişme yelek bide 3lü çorap aldım 117 TL tuttu 🙋♀️😀
[silindi] E bebek pahalı benden civilden aldım birkaç parça gerisini internetten alacağım daha uyguna geliyor
[silindi] burcuruli genelde yorumlara bakarak alıyorum yorumu olmayan şeyleri almamaya çalışıyorum bazen civil trendyolda mağazadan daha uygun oluyor onları yakalamaya çalışıyorum sıkı takip gerekli anlayacağın 😄
Misa34 burcuruli satici ismi soyliyim istersen . Benim aldigm saticilar . Mai perla Lolons İkisininde urunleri cok iyi geldi .
ggkca burcuruli Puset ve bebek arabası dışında Civil ve e-bebek den hiç bir şey almadım, kıyafet alış verişini bi hastane çıkışı dışında genellikle normal bebek mağazalarından kalitesine bakarak aldım.
burcuruli Misa34 lolons satıcısını çok merak ediyorum kendi sayfasının reklamını görüyorum hep ama güvenemedim kumaşları ince mi nasıl acaba
tazeannecik1 burcuruli Babymall deneyin bide orda %50 indirim oluyor genelde ama mağaza varsa ordan bakmanızı tavsiye ederim 😌
Mucizem_211 burcuruli e bebekte şubat ayında dev kampanya varmış tanıdık orda çalışıyor o söyledi o yüzden puset almadım şubatı bekliyorum
burcuruli Mucizem_211 evet bana da bir tanıdık söyledi ama ne kadar büyük indirim olur bilemedim açıkçası