seker55 Daha önce de yazdım kızlar amh çok düşük tek yol tüp benek dedi doktor o da şans çok gözükmüyor çok moralim bozuk ağlıyorum bunu yazarken hep bebeğim olsun istedim ta üniversite de bile isimleri belli idi çocuğum olsa şunu koyarım diye ilk evlendim 27yaşında sonra ayrıldım çok çektim ondan şimdi ikinci evliliğim mutluyum diyelim bir de bebeğimiz olsa ama olmuyor işte hep eşimi baba olarak hayal ediyorum çocuğumuzu gezdirirken severken bebeğimiz bana anne derken vb öyle çok üzülüyorum ki size anlatamam şu an bile ağlıyorum için için benim bebeğim olmayacak diyeee
annesinin_beybisi seker55 canım allahın takdiri olumsuz düşünme amh degeri düşük olanlar var burda kendi kendine hamile kalan. doktorlar zaten bayılır olumsuz konuşmaya
Zynp4404 seker55 rabbim kucagınızı boş bırakmaz inşallah aglahıp üzmeyin kendinizi o da çok etkiliyor bol bol dua edin bende edicem size inşallah rabbim gönlünden geçenleri kabul etsin hayırlı bir evlat nasip etsin size de inşallah
Algorab seker55 İnstagramda Doc Dr. Mfk diye bir sayfa var .orda goruyorum bazen cok dusuk amhlarla falan cocuk sahibi oluyorlar.Bir bakin isterseniz.
seker55 ezgiyil ya şimdi de yazdıklarınıza duygulandım ağlıyorum allah razı olsun hepinizden çok moralim bozuk için için ağlıyorum
seker55 annesinin_beybisi diyorum moral önemli ama elim de değil sonra diyorum olmayacak umut etme artık alış buna 🥺🥺🥺
seker55 annesinin_beybisi işallah canım şimdi durdu ağlamam eşim yanıma geldi yazık oda beni görünce üzülüyor ama şisti gözlerim baya ara ara bir şey oluyor bir anda boşalıyorum böyle
Azrosum Canım üzülme allahtan ümit kesilmez rabbim nasip ederse her türlü imkansızliga ragmen olur cok dua et isyan etme icin daraldikca inşirah suresini oku ona sığın seni ferahlatsin insallah gonul muradını nasip etsib rabbim hayirla
seker55 Azrosum inançlı birisiyim ara ara namaz da kılıyorum ama o kadar ümitsizlik ki süre de okusam sanki olmayacak gibi geliyor moralim bozuluyor tek istediğim bir benek sağlıklı şu an bile yazarken ağlıyorum
Omay0707 Üzülme canım benim bir arkadşım hamile şuan onunda trk tüpü vardı iyi doktorlar araştır şansını dene bence
annesinin_beybisi seker55 insan alisamiyor ki yine de her ay bir umut adet olmamayı bekliyosun insan kabullenemiyor o umut hiçbir zaman bitmiyor😥
asyaa0 seker55 Kendini üzüp strese sokma canım senin ruh halinde vücudunu etkiliyor ve durumu zorlaştırıyor her ne kadar zor olduğunu bilsem de pozitif düşünmeye çalış senin ve eşinin evlat sahibi olmanız ne zaman hayırlıysa Allah o zaman nasip edecektir inşallah 🙏 Bol bol dua et ve çok düşünmemeye çalış bir şeyi çok düşününce bazen gerçekten olmuyor akışına bırak ve mucizeni bekle 💖 Allah hakkında hayırlısını nasip etsin sana sağlıklı çok güzel evlatlar versin 🙏💜
Esku seker55 bizim merhametlilerin en merhametlisi Rabbimiz var canım sıkma canını tevekkül et Allah herşeye kadirdir inşaAllah sende bebeğini kucağına alırsın
seker55 Esku dimiiii şimdi namazımı kıldım ama dua bile edemedim utandım umudumu kestim rabbim senden diye 🥺🥺🥺
Bfduam annesinin_beybisi canım senin haberini aldım yazdım ama görmedin. Çok mutlu oldum.hamd olsun🤲🤲 Nasıl gidiyor?
ezgiyil Hiç üzülüp de kendinizi strese sokmayın böylesi daha da zorlaştırır. Rabbimin bir bildiği vardır, belki de daha zamanı vardır. Dua edin bol bol dilerim rabbimden sağlıklı, hayırlı bir evladınız olur 🌺
Yigitsmommy Lütfen üzülme umudunu kaybetme en hayırlı zaman da meleğin seninle olacaktır inşallah şimdi tıp çok ilerledi ben beş yıldan sonra hamile kaldım ve ilk günden beri istiyorduk ne zaman ki oluruna bıraktım o zaman güzel haberi aldım inşallah Allah tüm isteyen dileyen herkese nasip etsin sana da etsin canım🙏🏻