Ayseuzun53 6 haftalık hamileyim düne 3 gündür acayip bi mide bulantısı var ama çıkaramıyorum midemi yakıyor sizce ne iyi gelir?
annesinin_beybisi Ayseuzun53 5+2 yim bu sabah biraz bulandi cok korktum peşi gelicek diye ama neyse ki kan ilacindanmis . kan ilacı igrenc bir tat bırakıyor agizda sonra geçti bulantı . en korktuğum mide bulantısı o zaman yataktan kalkamam reflü var midem normalde de cok hassas
Ayseuzun53 glsm_kr8383 benimde bugün 6+0 herkes 6. Hafta başlat demişti acaba psikolojik mi oluyor diye düşündüm ama alakası yok artık bulantidan ağlamaya başladım
glsm_kr8383 Ayseuzun53 Benim ki de biran da oldu ya. O ilk aylar ne çektim Allah biliyo. Mutlaka bulantı ilacı isteyin doktordan prilam kullandım hep. Allah yardımcın olsun inşallah. Hepsi geçip gidiyor
Mrv1007 Ayseuzun53 6. Haftamda basladı, 6-7-8-9 gerçekten zirveydi berbat olmuştum ve ben hem bulantı hem şiddetli kusma yaşıyordum. 29+3 oldum hala bulantı ilacımı bırakamadım, bırakınca yine kusuyorum 😔 Hamileliğin en zor yanı bulantılar bence
Neseeli Ayseuzun53 6. Haftada başladı ilaç kullanıyorum 12. Haftam bitti sanki azalma var gibi.. 🤲 leblebi iyi geliyor tuzlu çubuk ayva
Poncikk10 Ayseuzun53 bende 6 haftalıkken başladı bikaç gün çıkaramamştım 7 hftalık sabah istifra etmelerim oldu sonra sabah bitti akşam başladı genelde naneli şeker mide bulantısı alırdı ama bzen hiç etki etmez o an çıkarmam gerekirse çıkıyordu