Azrosum Kubranunoglu Bulantı ve kusma demisti bana ebeler canim. Birde böbrek ağrısı gibi agrim olmuştu o zamanda acilmam olduğunu öğrenmiştim
Emirasaf-annesi Azrosum AA gerçekten mi böbreklerim yan kısımlarim çok ağrıyor kaç gündür keşke açılma olsaaa
Liyuzamom Azrosum benimde yan taraflarım ağrıyor egzersiz de yapıyorum açılma olsun diye oldu mu acaba
Azrosum Emirasaf-annesi inşallah acilman vardır ben böbrek agrisi bulanti kusmayla gittim 3.5 cm acilmam vardı 2 hafta sonra yine sancim ve bulantiyla gittim 7.5 cm açılmayla doğuma girdim 2 saat sonra oğlum kucagimdaydi 😇darisi bekleyen tüm annelerin başına🙏
Azrosum Liyuzamom Herkesin belirtisi farklidir canim tabi bilemiyorum ama ben bobregim agriyor sanmistim bulanti kusma bobrek agrisi diye gittim acilmam oldugunu öğrendim 😌
Emirasaf-annesi Azrosum afedersin ama mide bulantısı kusma sonrası rahatlama oluyor muydu biraz rahatladım midem boşalınca ama bobreklerimde ağrı devam ediyor
Emirasaf-annesi Azrosum yemin ederim aynı dediklerini yaşıyorum şuan bulantı var ağrı var karnım taş gibi çok kötüyüm
Liyuzamom Azrosum 37+1 şuan sırt ağrısından bel ağrısından patlayacak sanki vücudum 😪ağlamamak için zor duruyorum
Azrosum Liyuzamom Allah yardımcın olsun insallah son haftalar cok zor oluyor özellikle o kaburga sırt agrilari cok zorluyor 😢 yürüyüş yap merdiven in çık günde 7 tane hurma ye cok zor oluyor hareket etmek agirlasiyorsun ama açılmayı kolaylastiriyor canım.
Liyuzamom Azrosum hurma yiyorum çömelme ve activating labor videosunu yapıyorum inşallah bi an önce gelir. Çünkü bugün ilk kez bu kadar şiddetli sırtım ağrıyor
Azrosum Liyuzamom İnşallah canım sancin gelirse giderek şiddeti artıyor sanci araları kısalıyorsa bekleme hastaneye git hayırla sağlıkla al kucagina insallah
Canselyaren Fatosylmz27 Yaaa bnde iki güne 34 haftalık olucam iki gündür yuruyemiom agridan pazartesi gitcem doktora bklm nediyecek