HHhhK Adiva isminin anlamı: Keyifli, nazik, yumuşak. Adiva ismi Arapça kökenli bir Kız ismidir. Nasil sizce hanimlar adiva ismi kolay kullanilirmi
Oznurkk HHhhK eğer değişik isim arıyorsanız gerçekten değişik inşallah kızınız ds sever ismini. Ama isim nasıl diyorsunuz ya gerçekten hiç olmayacak isim daha güzel isimler varken bu kadar kaba bir isim ilk kez duyuyorum 😕
annesinin_beybisi HHhhK yani ben adiva adında bir bebek görsem muhtemelen türk değil herhalde derim garip ve kaba bir isim bence tabi sizin fikriniz
annesinin_beybisi HHhhK manası önemli ama bebek büyüdüğü zaman manasına bakmaz söylenişi güzel olsun ister
ipekveatlas HHhhK bilmiyorum ki canım nasıl isimlerden hoşlanırsın esila erva meva inci ipek ela masal (benim güzel kızım) demek melinda
HHhhK Oznurkk anladim tesekkurler evet biraz farkli ama daha cok manasi iyi isim ariyorum da oneriniz var mi
Fnen HHhhK bana biraz kaba gibi geldi 🙈 Birde bi çikolata markası var Godiva diye onu anımsattı ilk okuduğumda 🥲
HHhhK yeniklasor kararsizdim valla herkes ayni seyi dusununce vazgectim zaten tesekkurler ama yorumlariniz icin
Elika0 HHhhK ben sevdim açıkçası. Farklı olan güzeldir. Bende Türkiye’de pek kullanılmayan Türkçe olmayan bir isim koyacağım herkes çok tepki gösteriyor ama siz hangi ismi sevdiyseniz onu koymalısınız bence. Bebeğinizi de siz yetiştireceksiniz ismini ne kadar seveceği sizinle alakalı bir durum olacaktır diye düşünüyorum. ☺️ Sevgiyle büyüsün 🙏☘️
HHhhK Elika0 evet cok dogru ama bende kararsizdim acikcasi anlami guzel ama soylenisi biraz banada farkli gelmisti sormak istedim o yuzden herkese cok tesekkur ederim yardimci oldunuz