Normalde 6 sı perşembe günüydü doğumum ama covıd olduğum için iptal oldu. Şükür testimiz bu gün negatif çıktı. Doktorum ile görüştüm duruma göre pazartesi gel ala bilirim dedi. 38+1 günlüğüm şuan. Bebeğim de kalp yetmezliği var 😔 Doğumda yoğun bakıma alınacak hemen. Sonrası ise ameliyat. Lütfen dua edin iyileşip sağlığına kavuşması için 🙌🏼 Başkasının başkası için ettiği dualar çabuk kabul olurmuş. Alptuğ koyacağız adını nasipse. 😔
10 Ocak doğum 🤰 Dua bekliyorum 😔
⏏️⏏️⏏️⏏️
Benim de bebeğimin kalbinde sıkıntı var ve o da doğumdan hemen sonra ameliyata alınacak.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun, nasibiyle geleceği güzel bir ömrü olsun inşallah🖤
⏏️⏏️
Kalbinin sol tarafı gelişmemiş sonlandırma önerdiler kabul etmedim. Doğduktan hemen sonra birkaç ay arayla 3 kez kalp ameliyat olacak ilk ameliyat riskli her şeye hazır olun dediler
Rabbim bebişlerimize şifa versin, bizleri utandırmasın inşallah.. doğum yaptıktan sonra güzel haberlerinizi bekliyorum 🙏🏻
- Haftadayım ben daha. 5 farklı doktora göründük hepsi de ağız birliği yapmış gibi aynı şeyleri söyledi. Bundan sonra sağlıklarına kavuşmaları için dua edeceğiz. Duanın gücüne inanıyorum nasibi varsa bebişlerimizin yaşayacaklar inşallah…
Minoo01 su cuma günü hürmetine inşalah ameliyata da gerek kalmaz rabbim kolayşık versin inşallah korusun inşallah sizi
Usenmezz99 amin inşallah 🙌🏼 Teşekkür ederim 🙏🏽
Bana da aynı şeyler söylendi. Açıkça görünüyor dedi Ankara’daki profesör