• Doğum
  • 10 Ocak doğum 🤰 Dua bekliyorum 😔

Normalde 6 sı perşembe günüydü doğumum ama covıd olduğum için iptal oldu. Şükür testimiz bu gün negatif çıktı. Doktorum ile görüştüm duruma göre pazartesi gel ala bilirim dedi. 38+1 günlüğüm şuan. Bebeğim de kalp yetmezliği var 😔 Doğumda yoğun bakıma alınacak hemen. Sonrası ise ameliyat. Lütfen dua edin iyileşip sağlığına kavuşması için 🙌🏼 Başkasının başkası için ettiği dualar çabuk kabul olurmuş. Alptuğ koyacağız adını nasipse. 😔

Benim de bebeğimin kalbinde sıkıntı var ve o da doğumdan hemen sonra ameliyata alınacak.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun, nasibiyle geleceği güzel bir ömrü olsun inşallah🖤

ezgiyil amin inşallah 🙌🏼 sizin bebeğinizin nesi var peki tam olarak ?

Kalbinin sol tarafı gelişmemiş sonlandırma önerdiler kabul etmedim. Doğduktan hemen sonra birkaç ay arayla 3 kez kalp ameliyat olacak ilk ameliyat riskli her şeye hazır olun dediler

ezgiyil çok geçmiş olsun 🙌🏼 rabbim şifa versin inşallah. Bizim de kalp damarları ters yönden çıkıyor. Doktor doğduktan sonra bakacağız ne olacağına dedi 😔 sanırım ben hamile olunca pek korkutmak istemedi. Riskli bu ameliyatlar kalbi durdurup yapıyorlar çünkü 😔

Rabbim bebişlerimize şifa versin, bizleri utandırmasın inşallah.. doğum yaptıktan sonra güzel haberlerinizi bekliyorum 🙏🏻

ezgiyil inşallah 🙌🏼 Yanılıyordur doktorlarda bizde rahat nefes alırız. Yada en azından sağlıklarına kavuşurlar 🙌🏼 Sizin daha var mı doğuma ?

1. Haftadayım ben daha. 5 farklı doktora göründük hepsi de ağız birliği yapmış gibi aynı şeyleri söyledi. Bundan sonra sağlıklarına kavuşmaları için dua edeceğiz. Duanın gücüne inanıyorum nasibi varsa bebişlerimizin yaşayacaklar inşallah…

Minoo01 su cuma günü hürmetine inşalah ameliyata da gerek kalmaz rabbim kolayşık versin inşallah korusun inşallah sizi

ezgiyil ben 33 ten sonra gözüktüm tek bir doktora gittim. Ücretleri baya pahalı çünkü. Oda gittiğim hastanenin profesörü. Yanılma payı yok dedi 😔. Heeşey açıkca görülüyor dedi. Ama ne kadad sürede ameliyat olacak ona doğumdan sonra bakacağız dedi.

Bana da aynı şeyler söylendi. Açıkça görünüyor dedi Ankara’daki profesör