Burmus Edanur54 Aynen öyle hadi önceden soralım ona göre kendimizi hazırlayalım dedik ama sürekli zam geliyor haZırlayabilecek gibi değil🤔🤔
Edanur54 AycanFb zaten oyle olsa duserd3 herkes durumu olan olmayan kendimizi hi seklde skip gittigimiz icin onlarda fiyatlari ucuruyi
Papatyamoms Canim beyhekim 2500 dedi geçen annem , ben oralıyım ama bursaya gelin geldim. Kadınız biz doğamız da en normal olanı normal doğum pozitif doğum hikayelerini okumanızı öneririm sancinizi ilk evde cekmenizi vs. Ve hiçte belli olmaz dha 1 ay önce arkadaşım gitti şancı geldiği halde sezeryana almışlar sen normal doğuramazsın diyip , eğer verebilme durumun yoksa normal doğum dene olmazsa zaten zorlamıyorlar
Edanur54 Papatyamoms benim suan iliskidede cok aciyor ve ilk iliski zamanimdada cok skntilar cektim aci esigi yuksek bi insan olmama ragmen ozel bolgem konusunda cok hassasm
Papatyamoms Edanur54 kadın doğuma gitmiş ti o arkadaşmda belki sezeryan alabilirler seni de sonuçta doktor kontrolundesin belki dönmez makat duruşu olur bisürü şey var canım hayırlısını nasip etsin Rabbim
Glmsr Burmus 2500 mü😧ben en son sorduğumda normal doğumda sezeryanda 2300 demişlerdi bende konak hastanesine gidiorm eipdural düşünmüyorum onu sormadm ama diğerine sasirdm
Burmus Glmsr Aynen bana da ikisi içinde 2300 demişlerdi en son kontrole gittiğimde fiyatın içine ne dahil diye tekrardan sordum bu sefer normal için 2300 sezaryen için 2500 dediler..Her gittiğimizde fiyat artıyor