alimerve Kizlar bebeğim 5 aylık bu zamana kadar Molfix sleepy goon hepsini kullandım hepside taşırıyo ya bıktım bu durumdan her gün sırtına kadar sarı kaka çıkma da çıkmıyo kıyafetlerinden napicam ne çıkarır bunları yada memnun kaldığınız bez var mı
Aag06 alimerve ben aspirin sikip makineye atiyorum cikiyor ha bide bez kucuk gelmiyor dimi bir numara buyuk denedinizmi
papatya981 alimerve Ne kadar sıklıkla değiştiriyorsunuz,belki bebeğiniz hemen yapıyordur benim yigenim oyleydi ablam değiştirirdi farketmezdik anında yapardı e anında yapınca tekrardan yapınca doluyo 😩
Selin12- alimerve bez kucuk geliyor olabilir büyük geldiği zaman da oluyor bence bezin numaralarını dene canım ben aspirin ve leke çıkarıcı döküp suda bekletin soda ile makineye atıyordum
Ysmn_shn Aynı durum bizdede var sırtına kadar cikiyo kakası lekeye çözümüm lekeli bölgeyi hafif islatiyorum beyaz hacı şakir sabunu iyce sürtüyorum sonra direk makineye
esmerrmm alimerve ben kakali yere camaşır suyu ile yikiyorum bem beyaz oluyor ondan sonra diger kiyafetleriyle beraber makinaya atip bebek deterjaniyla yikiyorum yoksa diger turlu cikmaz o leke
MinikMucizeninAnnesi Bebeğim 17 günlük. Sleepy almıştım stok halinde taşırdı. Her çişi sırtına kadar geçiyordu. Molfixten memnun kaldım 10 gündür falan kullanıyorum ama bu bi kaç gündür molfixte sızdırmaya başladı. Çok sık kontrol ediyorum ama anlamadım.
Elifkskl alimerve baby torcu çıkarmıyor bizde bi de kaka bulaşırsa çamaşır suyu söküyorum biraz bekleyip iyice duruluyorum makinaya atıyorum bir sorun olmuyor zıbınlarına gecer mesela hep öyle yaparım
Ayliz_123 Bir numara büyük deneyin ve önden veya arkadan hangisi sıkıntı oluyor sa biraz katlamayı deneyin o taraftan