SemraErkann Asil001 5 haftalık olabilri canım benim. 974 dü sanırım 4 haftalıktı hayırlı olsun sağlıklı gebelik dilerim. 🙏🏻😍
Asil001 SemraErkann teşekkür ederim kuzum 😍doktor baktı henüz kesesi oluşmamış.sence ne zaman oluşur 😒
Gizce Asil001 benim 1333 te görünmemişti canım 1 hafta sonra gel dedi o zamn gördük ama bhcg kaçtı bilmiyorum bakmadı çünkü.
SemraErkann Asil001 canım ben gittiğimde 6 hafta 3 günlüktü özelde bakmışlardı kese ve Bebek oluşmuştu hatta kalp atışlarını bile duymuştuk şimdi 32+ 2yim 🙏🏻😉😍
Patito__ Asil001 en az 3000lerde git cnm bnm 1600 civari flandi gozukmedi 3 gun sonra gittim gozuktu 4300 du o gun degerm oda minicik goruldu vajinal
Asil001 Gizce bana vitamin verdi 10 gün sonra gel dedi.bayramdan sonra gidecem belki o zaman görülür 😍
Patito__ Asil001 en az 4000 olmustur artk git dr ye gozukur cunku kesin oldn diye iki gun daha bekleyeblrsin dayanamiosan git gozukur buyuk ihtimal
Patito__ Asil001 heycanlan her zman oluyor ama insan gidince icinrahatlayincada buyuk mutluluk duyuyor tabi heycn hic gecmio 😂