Elvnttkn Gozi 20+3 benimde yakınız ne güzel 😍 Ben memnunum şuana kadar herhangi bir şikayetim olmadı açıkçası. Doktorun rahatlatıcı yapısı ve açıklayıcı konuşması falan gayet iyi peki siz memnun musunuz ?
Dfnemira Gozi bu arada bende irfan beyden randevu alayım dedim en erken ayın 17 sine veriyor ne yapsam bilmiyorum ya
Dfnemira Gozi yok canım 11+3 te yaptırdım bende anlamıyorum da bi tane si 110 da bir işte o riskli galiba
Dfnemira Gozi canım bu gebelik yaşı benim neden 13+5 yazıyo yeni farkettim senin dediğini yeni anladım yanlışlık yok mu sence ben daha yeni 13 haftalığım testi verdiğimde 11 haftalıktım senin ne yazıyodu
Gozi Elvnttkn Evet memnunum ilgisi alakası güzel beni rahatsız eden birşeyi olmadı açıkçası. Detaylı ultrasonu hastane de mi yaptırcaksınız siz ?
Gozi Elvnttkn Ben de 7 subata aldım 1000tlymii radyolog bakıyormuş. Yeşim bülbül var perinatolog o 850 tl ona mı yaptırsam diye kararsızım sonucta riskli gebelik uzmanyla radyolog aynı olmaz diye düşünüyorum
Gozi Dfnemira Başkasına alcaksın o zaman ya da gidip dna testi yaptırcaksın maddi olarak sizi etkilemeyecekse yaptırın derim aklınızda soru işareti kalmaz ama dediğim gibi canını da cok sıkma benim bi arkadaşım 58/1 di riski bebeği gayet sağlıklı doğdu
Elvnttkn Gozi 650 demişti danışan hatırladığım kadarıyla randevu alırken aralıkta epey zam gelmiş ama napalım bilemiyorum açıkçası doktor yönlendirdi araştırmadım da açıkçası o sebeple de hastaneye gitmeyi tercih ettim 😕 cinsiyetiniz belli mi bu arada
Dfnemira Gozi evet canım yaptırcam inşallah hayırlı sonuçlar alırım🤲🏻🤲🏻Rabbim kimseyi sınamasın böyle durumlarla gerçekten zor bir durum 😔
Elvnttkn Gozi napalım artık keşke doğumdan sonra yapılan özel sigortadan yaptırsaydım ama eşime mantıksız gelmişti şuan fyatları görünce daha fazla ödeyeceğiz neyse Allah sağlık versin tüm bebeklere ve annelere önemli olan o 🙈😍
Gozi Dfnemira O kısmı bende anlamadım işte sanki yanlış girilmiş gibi yanlış sonuç gösterir mi bu yuzden bilmiyorum ama belki bilen birileri vardır forumda yeni bi başlık aç istersen sor
Dfnemira Gozi internette baktığımda kanın alındığı gebelik haftası yazması gerekiyor inşallah yanlışlık yapmışlardır canım
donmezzderya Dfnemira egepol hastanesi Bülent Turgut ay çok güleryüzlü ilgili samimimi şakacı 315 TL zamlı fiyatları bu arada tahlillerden para hiç alınmadı benden kaç kere kan idrar oldum hiç alınmadı pracı bi hastane değil doğum 6500 nst ücretsizmiş sanırım ama doktordan aşırı memnunum
Dfnemira donmezzderya teşekkür ederim canım orası biraz uzak olduğu için bana eğer bulamazsam doktor orayı da denerim😊
donmezzderya Dfnemira güzel doktorlar denk gelir inaşllah doktor hastane çok önemli bende uzak diye gitmedim iki tane hastane değiştirdim ilgisizlik ve paracı oldukları için oraya gittim en sonunda