Prenseslerimm_3 27 haftalık bebeğimin kilosu 1000 gr doktor geriden geldiğini söyledi sizin bebişlerin kilosu nasıl acaba sıkıntı etmek istemiyorum 😟
Ccgdm Prenseslerimm_3 bence başkaları ile kiyaslayip kendinizi daha çok strese sokmayın her bebeğin yapısı kilosu farklı
seddkilic05 Prenseslerimm_3 27.haftada benimkide 1048 grdı doktor gayet iyi dedi haftasıyla uyumlu dedi bence normal kilosu
Ryhnmhmtuna Prenseslerimm_3 benm 830 gramdı haftasıyla uyumlu dedi nasıl oluyo o zaman anlamıyorum doktoraları 🤔
miranbeyinmothersi Ryhnmhmtuna kızım yukardaki doktor hatalı snein doktorum doğru söylemiş gayet iyi kilosu , benimde o arkadasında bebekleri fazla kilolu
miranbeyinmothersi Prenseslerimm_3 ee yuh yani doktorunuzu bence değiştirin. 27+1 1050 gram 37 cm doktorım kilosu 2 haftaya yakın önden. Gidiyor dedi. Kadın doğru söylemiş olacak ki 29+3 1650 olmuştı. 32 ise 2400 46 cm ve 35 haftalık gözüküyor. Ki çok baktım kilolara evet önde yani. Sakın üzülme kuzum kilosu maşallah iyi
Ryhnmhmtuna miranbeyinmothersi benm oğlum da minik doğdu biraz genetik bizim sanırım ya aman sağlıklı olsunlar da 🤗
miranbeyinmothersi Ryhnmhmtuna aynrn canım inan ben korkuyorum iri bebek olduğu için. Rvet herkes kilolu bebrk ister bende isterim ama korkuyorum da ne biliyim rabbim yardımcımız olsun canım sağlıklı brbeklerimiz olsun inşallah
bsra1595 Prenseslerimm_3 gayet normal canım kılonuz 27+3gunlukken 1150 gramdı bızımde gayet normal yanı
miranbeyinmothersi Ryhnmhmtuna evet canım ilk , ve20 haftadan beri böyle ilerde bakalım sağlıklı olsunda
Seymaben Prenseslerimm_3 nasil geriden geliyor 26. Haftadayim 911 gram 27 de 1000 olur zaten anca doktorunuzu degistirin bence